BREAKING NEWS! Gheorghii Orlov, anunțat în căutare de INTERPOL, a fost extrădat în Moldova

Astăzi, 14 decembrie 2020, ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei cu suportul ofițerilor Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, și în colaborare cu procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauzelor Speciale  (PCCOCS) au realizat procedura de extrădare a  cetățeanului (Nazaruc) Orlov Gheorghii, din regiunea Odessa în Republica Moldova.

Menționăm că, (Nazaruc) Orlov Gheorghii, anunțat în căutare de Interpol și având pe numele său mandat de arest, s-a ascuns în Ucraina pentru a se eschiva de răspunderea penală pentru comiterea infracțiunilor în Republica Moldova, Totodată, utilizând cetățenia Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei.

În rezultatul acțiunilor operative de căutare, la data de 29.11.2020 agenții serviciului special ucrainean în colaborare cu ofițerii SPIA au stabilit locul aflării cet. (Nazaruc) Orlov Gheorghii și l-au reținut în flagrant.

Ca urmare a acestor acțiuni, astăzi, Serviciul de Securitate al Ucrainei, cu suportul SPIA și al PCCOCS l-au extrădat în Republica Moldova. Conform informațiilor operative, persoana reținută este membră a unui grup infracțional internațional. În acest context, în orașul Odessa, acesta a avut mai multe  întâlniri cu reprezentanți ai cercurilor criminale din regiune.

 

Dosar Media

Ai o noutate?