Foto: Protv.md

BREAKING NEWS! Dodon riscă să fie scos din cursa electorală, Usatîi va depune un demers la CEC

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, declară că va depune mâine, la ora 10:00 o sesizare la CEC și va cere ca Igor Dodon să fie scos din scos din cursa electorală.

”Rog în mod de urgență să fie pornit un dosar penal, sigilarea utilajului, dar și alte detalii ce se impun pentru a face lumină în acest caz. Angajații de la tipografie declară că doar în noaptea asta au fost tipărite în jur de jumătate de milion de ziare. Mâine, la ora 10:00 voi depune o solicitare către CEC pentru ca Igor Dodon să fie scos din cursa electorală. Ceea ce a făcut el este contrar legii. Sunt dovezi clare că ziarele au fost tipărite la Tipografia ”Universul”, declară Usatîi.

Potrivit informațiilor, la Tipografia ”Universul” erau tipărite mai mult de un milion de ziare electorale pentru Igor Dodon, fără să fie indicate în rapoartele financiare depuse la CEC.

Amintim că mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent, susținut public de PSRM, Igor Dodon au fost surprinse în această dimineață în apropiere de Editura „Universul”, care este o tipografie de stat, iar în ziare se raportează o tipografie privată.

Dosar Media

Ai o noutate?