Foto: agora.md

BREAKING NEWS// Candu publică o corespondență secretă în care Dodon le mulțumește oamenilor lui Plahotniuc

Liderul Partidului PRO Moldova, Andrian Candu, a postat pe o rețea de socializare dovezi clare despre relația pe care o avea Igor Dodon și oamneii lui Vladimir Plahotniuc. Astfel, Candu a publicat un o captură foto cu dovada acestui fapt. Andrian Candu a reiterat faptul că Igor Dodon a fost ajutat în 2016 de Vladimri Plahtniuc să învingă alegerile prezidențiale. În conversație este vizibil numele lui Constantin Botnari și Serghei Iaralov.

”Vorbim despre minciunile și trădările lui Dodon, vreau să spun că, în 2016, Dodon a fost ajutat de Plahotniuc și PD. Dodon personal a recunoscut acest lucru și i-a mulțumit lui Plahotniuc că a devenit președinte. În acea perioadă, echipele au format grupuri de comunicare. Zilele trecute, am găsit într-un telefon mai vechi o discuție în care Igor Dodon mulțumește echipei domnului Plahotniuc că a devenit președinte. Tot în această corespondență, Dodon spune că nu este un trădător și își va ține cuvântul, întrucât nu trădează pe nimeni. O să vedeți și alte persoane care erau în acel grup”, declară Candu. 

Candu mai scrie că: ”Igor Nikolaevici, mai ții minte discuția de la ora 01:00, 14 noiembrie 2016, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale? Dragi prieteni, iată o confirmare în plus, despre care Dodon a mințit când a negat că nu a mulțumit echipei PDM că l-a ajutat să devină președinte”.

Menționăm că liderul PD, Pavel Filip, a confirmat faptul că Igor Dodona ar fi fost ajutat de Vladimir Plahotniuc și PD să câștige alegerile în 2016, lucru negat de Dodon.

Dosar Media

Ai o noutate?