Foto: dosarmedia.md

Alexandru Slusari: Dodon provoacă conflict civil în țară, politician disperat și depășit de timp

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari vine cu acuzații grave în adresa președintelui în exercițiu, Igor Dodon. Într-o postare pe facebook, vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău afirmă că, Dodon ar intenționa să ”provoace conflict civil în țară pe fundalul unei politici fiscale antipopulare, propuse pentru 2021”.

”După ședința Biroului Permanent pot declara că Dodon provoacă conflict civil în țară pe fundalul unei politici fiscale antipopulare, propuse pentru 2021. Paravanul pentru scheme, scumpiri și creșterea poverii fiscale urmează să fie proiectele lingvistice, care dezbină dramatic societate, care și așa este departe de coeziune. Platforma DA se va opune cu toate mijloacele legale acestei tentative a unui politician disperat și depășit de timp”, scrie Slusari.

Amintim că și PAS, solicită Guvernului să retragă imediat proiectul politicii bugetar-fiscale din parlament. Un anunț în acest sens a fost făcut de către vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu. Potrivit deputatului, documentul propus de Guvern va duce la o sărăcire și mai mare a populație și acuză guvernarea că au introdu mai multe scheme.

Dosar Media

Ai o noutate?