Acuzații grave! Usatîi sugerează că s-ar fi pregătit un atentat la viața sa – liderul PN face publice numele celor implicați

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut în această seară declarații grave. Usatîi sugerează că s-ar fi pregătit un atentat la viața sa, iar în ultimele zece zile a trăit un adevărat coșmar, au fost intimidați apropiații săi, unii cunoscuți au fost răpiți, iar alții chiar bătuți. Totodată, Renato Usatîi, dezvăluie că au venit în Republica Moldova persoane din Federația Rusă pentru a ”face ceva cu el”, dând de înțeles că viața sa ar fi fost pusă în pericol, întrucât nu se lasă ”convins” prin toate metodele posibile, să îl susțină pe candidatul Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale. Însă, Usatîi afirmă că a fost foarte sincer într-o emisiune televizată, când a spus că doar ”mort” ar putea să-l susțină pe Dodon.

Astăzi, vreau să vă spun că acești oameni interpuși nu vor doar să se răfuiască cu Usatîi, împreună cu Dodon, ci atenționează copiii prietenilor mei, care învață la Moscova, le spun să îmi transmită că totul se va termina foarte rău. Ceea prin ce am trecut eu în ultimile zece zile, nu doresc nimănui. Vreau să fac publice numele celor care au pus la cale și execută acest plan diabolic împreună cu Dodon. Este vorba despre Miliutin Dmitrii Vitalie (Vitalievici) a cărui pseudonim este ”merzavcik”, Soloha Valerie Victor (Victorovici) și Maxim Gromov. Tot aici vorbesc și despre Grigore Caramalac, care dă declarații împotriva mea”, declară Usatîi.

Totodată, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, face apel și atenționează persoanele sus menționate că vor răspunde conform legii, dacă vor atenta la securitatea persoanelor din anturajul său.

”Dacă din acest moment, cu cineva din apropiații mei se va întâmpla ceva, atunci veți fi pedepsiți potrivit legii. Voi, ca niște teroriști, desființați oamenii apropiați mie, îi speriați și îi bateți”, adaugă Usatîi.

Renato Usatîi spune că va merge duminică la alegeri și va vota împotriva ”kuliokului”. Același lucru i-a îndemnat și pe oamenii din Republica Moldova.

“Oamenii nu mai vor să vadă în fruntea țării un ”kuliok”. Dodon, tu nu valorezi nimic, decât un ”Kuliok”. Noi trebuie să votăm împotriva corupției, dar și pentru o schimbare. Am o rugăminte mare, gândiți-vă mult, noi nu mai putem să tolerăm ceea ce s-a întâmplat până acum în țară. Am avut cea mai murdară campanie electorală din istoria Republicii Moldova. Doar împreună, noi putem să învingem această mafie. În război, toți soldații se unesc pentru un țel. Iată de ce, fac apel către toți cetățenii Republicii Moldova, unii sunt manipulați, alții nu văd un candidat care să-i reprezinte. Noi, astăzi, trebuie să luam decizia pentru a începe altă viață. Fără contrabandă, hoți și ”kulioace”, îndeamnă Usatîi.

Usatîi spune că a avut cele mai grele zile din viața sa, lucru pe care nu-l dorește nimănui. Acesta s-a referit și la mitingul de astăzi organizat de Igor Dodon, pe care le-a numit ”un parastas”.

”Eu am avut cele mai grele zile din viața mea. Nu doar au fost trimiși unii interlopi să facă ceva cu mine, ci chiar au ajuns în Moldova. Lor li s-a spus clar că dacă nu fac ceva cu mine, atunci vor fi condamnați în Rusia. Am tăcut până acum, dar din moment ce sunt răpiți oamenii, bătuți, amenințați, nu mai pot să tac. Eu merg să votez duminică pentru o schimbare, împotriva ”kuliokului”. Dodon și-a organizat un parastas astăzi”, conchide Usatîi.

Igor Dodon nu a reacționat deocamdată la acuzațiile care i le aduce Renato Usatîi.

Dosar Media

Ai o noutate?