DSC_0011

Cine este Adrian Bordianu, noul șef interimar al Procuraturii Anticorupție

Cine este Adrian Bordianu, noul șef interimar al Procuraturii Anticorupție.

Printr-un ordin emis de Procurorul General, începând de astăzi, interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție va fi exercitat de Adrian Bordianu, căruia i-a fost sistată detașarea în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor.

În această dimineața, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo l-a prezentat colectivului Procuraturii Anticorupție pe noul șef-interimar al subdiviziunii specializate.

Concomitent, Sergiu Gavajuc, care din 10 decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție, a fost reîncadrat în vechea postură de șef-adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție.

Cine este Adrian Bordianu?

Adrian Bordianu, a deținut funcția de procuror şef al Procuraturii Criuleni, a ajuns membru al CSP după ce a obţinut 377 de voturi în cadrul Adunării Generale a Procurorilor.

Bordianu a deținut funcţia de procuror-şef al Procuraturii Criuleni din 2016, în urma unui concurs organizat de CSP. Anterior, Bordianu a fost procuror la Sângerei.

Anul trecut, acesta a avut un salariu lunar de aproximativ 12 mii de lei, iar din 2011, deţine, „cu drept de abitaţie”, un apartament de 43 m.p.

Dosar Media

Ai o noutate?