Foto: captură dosarmedia.md

Harta secțiilor de votare amplasate în afara țării – iată unde poți vota

Cu doar un singur click  puteți afla locul amplasării secțiilor de votare din în țara sau chiar regiunea în care locuiți.

Site-ul www.disporavotează.md a publicat o hartă interactivă cu locația exactă a secțiilor de votare, amenajate peste hotarele țării, la care moldovenii din străinătate pot merge, pentru a participa la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Candidatul PAS la prezidențiale, Maia Sandu, îndemnă oamenii să disemineze această informație, în așa fel încât, toți conaționalii noștri să afle unde pot vota la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Distribuiți acest mesaj către rudele și prietenii din diasporă! Harta secțiilor de votare arată amplasarea exactă și adresele tuturor secțiilor din afara țării pentru alegerile din 1 noiembrie 2020 Puterea diasporei de a schimba lucrurile în Moldova este decisivă în aceste alegeri. De votul dumneavoastră depinde cine va fi următorul Președinte. Pe 1 noiembrie ieșiți la vot! Puterea oamenilor buni crește cu fiecare vot. Fiecare vot este un pas spre victorie!”, scrie Maia Sandu pe o rețea de socializare.

                 

De asemenea, o informație importantă pentru toți alegătorii din diasporă este că pot vota cu următoarele acte: pașaportul valabil sau expirat, buletinul de identitate valabil cu fișa de însoțire sau livretul de marinar.

Menționăm că alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 1 noiembrie 2020. În cursă s-au înscris opt candidați.

Dosar Media

Ai o noutate?