Foto:facebook/Ion Ceban

Ziua automobilistului și drumarului 2020 – ce mesaje de felicitare au transmis oficialii

Ziua automobilistului și drumarului, în Republica Moldova, este sărbătorită anual, în ultima duminică a lunii octombrie. Și în acest an mai mulți oficiali s-au grăbit să-i felicite pe automobiliști și drumari cu prilejul zilei lor profesionale.

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, i-a felicitat într-un mesaj publicat pe pagina oficială a Guvernului

Cu prilejul Zilei profesionale, aș dori să vă felicit și să vă mulțumesc tuturor celor care activați în sfera transporturilor și a infrastructurii rutiere pentru tenacitatea și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi. Această perioadă dificilă pentru întreaga lume ne testează capacitatea noastră de rezistență și capacitatea de a oferi servicii calitative. În pofida acestor condiții, transportatorii continuă să muncească pentru ca toți călătorii și bunurile să ajungă în siguranță și fără întârziere la destinație.”

Și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj adresat lucrătorilor din această ramură.

Sunt două profesii care au o importanță majoră pentru economia națională și care sunt solicitate la maxim în viața de zi de zi a oamenilor. Profit de acest prilej pentru a le mulțumi pentru munca grea și responsabilă și pentru a reitera susținerea autorităților statului. Eforturile noastre vor fi canalizate în continuare pe dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru a oferi cetățenilor servicii de calitate și siguranță și pentru a crește atractivitatea investițională a țării”.

Ziua profesională a drumarilor și automobiliștilor a fost instituită în 1995, iar în 2000 a fost redenumită de în Ziua automobilistului şi drumarului.

Citește și: Sărbătoarea de Halloween este celebrată în fiecare an, pe 31 octombre, este atribuită americanilor, chiar dacă originile ei sunt europene

Dosar Media

Ai o noutate?