stiridiaspora.ro

Unele zodii vor avea astăzi parte de surprize. Horoscopul zilei de 23 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2022. Surpriză de proporții pentru unii nativi. Gemeni trebuie să aibă grijă de sănătate. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec

Un nou interes din sfera intelectuală v-ar putea captiva în săptămânile următoare. Veți rezolva o situație dificilă cu un prieten. E o perioadă fericită în dragoste, iar relațiile merg ceas. Berbecii singuri să fie atenți mâine, pentru că e posibil să întâlnească o persoană cu totul specială.  

Taur

O problemă de lucru care v-a îngrijorat ar putea găsi rezolvarea mult sperată. Există posibilitatea de a fi fascinat de noi lecturi în curând. Spre seară, veți trece prin mai multe momente fericite, fiind posibilă vizita cuiva drag.

Gemeni

Veți fi dezamăgit de faptul că planurile unui prieten de a vă vizita nu se vor concretiza. Este un moment excelent pentru dragoste. Evitați extravaganțele în seara de vineri, pentru că pot apărea probleme de sănătate.

Rac

Săptămânile următoare vor fi favorabile cumpărăturilor și vânzărilor. Un coleg ar putea fi contra ta, dar este o perioadă bună pentru interesele tale profesionale.

Leu

Puterea ta de comunicare va fi la cote maxime vineri, 23 septembrie, dar și în zilele următoare. Ziua de vineri va fi favorabilă pentru fericire în dragoste și pentru a vă bucura de recreere.

Fecioară

O zi sub semnul geloziei. Veți arăta o neîncredere inutilă față de persoana iubită. Ar trebui să fii mai direct și să te exprimi cu sinceritate. Lucrurile stau bine la locul de muncă.

Balanță

Un proiect de cercetare va fi o prioritate în viitorul apropiat și veți găsi o soluție la o problemă complicată de la locul de muncă. Seara, vă bucurați de vizita unor prieteni sau a unor rude apropiate. Se anunță voie bună și veselie cât cuprinde.

Scorpion

Intuiția ta are dreptate în ceea ce privește anumite persoane în care poți avea încredere. În general, o perioadă bună atât pentru partea afectivă, cât și pentru cea socială.

Săgetător

Cineva se va dovedi foarte bucuros să vă ofere sfaturi cu privire la o investiție. Dar veți avea dreptate când veți simți că nu este deloc o idee bun și că riscul este foarte mare. La locul de muncă lucrurile stau bine.

Capricorn

O zi plină de realizări și oportunități intelectuale. Ați putea primi o invitație la o întâlnire specială așa că fiți cu ochii în patru și profitați de oportunitate. Sfatul astrelor: fiți diplomat în relațiile de muncă.

Vărsător

O problemă vă va intriga și vă va pune în fața unor întrebări fără răspuns. Nu veți avea ce face și veți fi nevoiți să cereți ajutorul unui expert. Ziua de vineri este favorabilă pentru consolidarea poziției tale în interiorul familiei.

Pești

Vă veți bucura de o armonie deosebit de semnificativă în dragoste. Astăzi va fi o zi foarte activă și fericită din punct de vedere social. Peștii se vor bucura de o popularitate ieșită din comun.

DM

Ai o noutate?