Un alt fel de horoscop! Legătura dintre grupa sanguină și personalitate

Un alt fel de horoscop! Legătura dintre grupa sanguină și personalitate.

În Japonia, revistele glossy nu publică horoscopul pe zodii, ca la noi, ci în funcţie de grupa sanguină. Acolo se crede că grupa de sânge îţi influenţează foarte mult personalitatea, potrivit Unica.ro. 

Iată care ar fi trăsăturile de personalitate ale unei persoane în funcţie de grupa sanguină:

Grupa sanguină 0

Dacă ai grupa 0 ar trebui să fii foarte sociabilă, mereu înconjurată de prieteni, comunicativă şi lipsită de complexe. Eşti creativă şi îţi place să fii în centrul atenţiei. Laşi o impresie bună celor din jur încă de la prima întâlnire şi probabil că bărbaţii te consideră foarte atrăgătoare, chiar dacă nu te încadrezi în standardele clasice de frumuseţe. Pe de altă parte, eşti suficient de organizată şi încăpăţânată încât să-ţi atingi scopurile de fiecare dată. Eşti un bun lider.

Cu cine eşti compatibilă. În dragoste, eşti compatibilă cu bărbaţi care au grupa 0 sau AB.

Carieră. Ţi se potrivesc carierele în politică, relaţii publice, sport.

Grupa sanguină A

Dacă ai grupa A, probabil că eşti genul de persoană care pare calmă şi liniştită la exterior, dar de fapt este plină de griji şi anxietate. Eşti introvertită, ai o gândire logică şi eşti o persoană serioasă, care îşi ţine promisiunuile şi lucrează cu sârg. Chiar dacă nu îţi place că vorbeşti despre tine, eşti bună la a-i asculta pe alţii când au probleme. Eşti romantică şi adesea te refugiezi într-o lume de vis când realitate nu te mulţumeşte.

Cu cine eşti compatibilă. Faci un cuplu perfect alături de un bărbat cu grupa A sau AB.

Carieră. Te descurci de minune în meserii care au legătură cu cărţile, cu cifrele.

Grupa sanguină B

Femeile cu grupa B sunt foarte ambiţioase şi niciodată nu se lasă până nu obţin ce vor. Extrovertite şi cuceritoare se pricep de minune să „citească” oamenii de la prima vedere şi sunt buni psihologi. Dacă ai această grupă probabil că eşti destul de mofturoasă şi tipicară, uneori poţi să devii enervantă pentru cei din jur. Eşti optimistă, puternică, dar punctul tău slab este acela că eşti impulsivă.

Cu cine eşti compatibilă. Te înţelegi bine cu partenerii care au grupele A şi AB.

Carieră. Eşti bună la meseriile care necesită un dram de creativitate: bucătar, make up artist, hair stylist, jurnalist.

Grupa sanguină AB

Poţi avea o personalitate „dublă”, ce reuneşte trăsături ale grupelor A şi B. Uneori eşti timidă, alteori îndrăzneaţă şi extrovertită, uneori eşti complexată, alteori încrezătoare. De obicei ieşi în evidenţă fie că vrei sau nu. Nu-ţi plac etichetele, uniformele şi te înţelegi bine cu toată lumea. Persoanele cu grupa AB sunt de încredere şi le place să vină în ajutorul altora. Sunt răbdătoare, inteligente şi concentrate pe scopurile lor.

Cu cine eşti compatibilă. Te potriveşti cu orice altă grupă sanguină.

Carieră. Poţi fi bună ca profesor, reprezentant de vânzări, asistent social, avocat.

Dosar Media

Ai o noutate?