Mira Cosic

Sfaturi utile pentru toate zodiile. Horoscopul zilei de 21 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2022. Berbecul astăzi o să aibă parte de surprize, iar Capricornul poate avansa în carieră. Previziuni complete pentru toți nativii zodiacului.

Berbec

Te așteaptă o zi de surprize și noutăți, o zi de vești neașteptate, unul dintre acele momente în care acele chestiuni care au fost oprite se mișcă brusc și suferă mari schimbări. Dar nu-ți face griji pentru că nimic din toate acestea nu va fi rău pentru tine și, în orice caz, ai mai multe șanse să profiți de aceste momente bune.

Taur

Miercuri va fi o zi de cules roadele, cel puțin în muncă, afaceri sau alte treburi lumești. Este timpul să primești premiul pentru perseverența ta din ultima vreme. Va fi, fără îndoială, o zi bună pentru tine și ar putea fi și în viața ta intimă. Veți înțelege că merită să urmați o cale și să nu vă abateți de la ea.

Gemeni

Triumfă asupra incertitudinilor, pericolelor și situațiilor dificile în general, succes datorită celei mai bune arme pe care o ai: inteligență, pricepere, viclenie, uneori chiar și marea ta intuiție. Dar cel mai important este că reușiți și să treceți înaintea tuturor îndoielilor și amenințărilor care v-au atârnat în această zi pozitivă și fericită.

Rac

Vei continua sub influența pozitivă a lui Marte, care în acest moment te împinge să lupți pentru a-ți aduce visele în realitate, să înfrunți probleme fără teamă, sau cu mai puțin decât de obicei, sau, de asemenea, să rezolvi multe chestiuni care te-au împovărat până acum. Poți și ești capabil, trebuie doar să crezi.

Leu

Leul este un semn marcat de noroc, dar acum și astrele te protejează și te împing către succes, sau măcar către un moment destul de bun, mai ales la locul de muncă. Dar, mai presus de toate, miercuri ar putea fi o zi bună pentru inițiative și tot felul de acțiuni de natură financiară sau pentru a primi ceva bani.

Fecioară

Poate că miercuri vei avea o zi neplăcută. Nu ți se va întâmpla nimic rău, dar va fi o zi de mare stres și probleme care apar una după alta. De asemenea, te așteaptă și unele tensiuni cu șefii sau colegii de muncă, pentru că întotdeauna îți cer chiar mai mult decât poți oferi. Fii răbdător!

Balanță

Va fi în continuare un moment oarecum dificil sau neplăcut pentru tine, care va necesita toată inteligența ta pentru a putea ieși dintr-o situație nedreaptă sau incomodă, deși până la urmă o vei obține punând în acțiune toată priceperea și făcând niste decizii foarte îndrăznețe. Dar nu lăsa melancolia să ia ce e mai bun din tine.

Scorpion

Deși voința și fermitatea ta sunt foarte puternice și nimic nu îți va sta în cale până nu-ți atingi scopul, totuși vei primi și ajutor și îți vor fi ușurate lucrurile pentru că te afli într-un moment bun, chiar dacă nu întotdeauna ai acea senzație. Acest ajutor vă va face mai ușor să ieșiți dintr-o situație complicată.

Săgetător

Miercuri poate fi puțin tristă sau adversă pentru că ești amabil și bine intenționat, dar nu toți oamenii din jurul tău sunt așa și nu vor interpreta întotdeauna intențiile sau acțiunile tale așa cum sunt cu adevărat. Uneori, așa cum vi se va întâmpla miercuri, a face bine sau a ajunge la alții vă va aduce o amară dezamăgire.

Capricorn

Astrele te favorizează și încă o dată îți vor deschide calea pentru a putea avansa pentru a-ți atinge treptat toate obiectivele. Vor avea ajutorul sau protecția prietenilor și chiar ești într-un moment grozav să arăți o activitate intensă.

Vărsător

După câteva zile în care totul părea mai ușor, acum te așteaptă o zi mai complicată și cu mai multe tensiuni, mai presus de toate trebuie să fii atent la trădări și capcane, oamenii din jurul tău sunt foarte diferiți de tine și nu au valorile tale sau etica ta de viață. Dar, din fericire, nu ți se poate face nimic rău.

Pești

Încă o dată trebuie să fii foarte atent cu finanțele și bunurile tale, mai ales să fii foarte atent dacă îți oferă o afacere minunată sau o soluție miraculoasă la problemele tale, sau dacă îți cer să împrumuți bani, sau chiar să-ți ceară garanție. Nu trebuie să nu o faceți, ci doar să studiați situația foarte bine.

DM

Ai o noutate?