unsplash.com

Se așteaptă a fi o zi captivantă pentru o parte din zodii. Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 octombrie

Horoscopul pentru sâmbătă, 8 octombrie 2022. Astăzi Capricorn va trebuie să facă compromisuri, iar Racii să se adapteze la noile schimbări. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec


Aveți nevoie de bun simț cu picioarele pe pământ amestecat cu rațiune pură pentru a rezolva problemele emoționale. Ai încredere în sentimentele tale și nu te gândi nici o clipă la eșec. Atitudinea ta în relație și nivelul de angajament vor determina rezultatul. Presiunea asupra ta a fost foarte puternică în ultima vreme. Este o chestiune de a o înghiți. Rămâneți deschis la posibilități și studiați orice carte pe care puteți pune mâna. Noile începuturi plătesc recompense frumoase din punct de vedere emoțional.


Taur

Simți că ți se deschide din nou posibilitatea de a fi liber. Îți dai seama că nu trebuie să reacționezi exagerat la nimic care te reține. Sunteți acum dispus să mergeți înainte cu răbdare. Folosiți această perioadă pentru a găsi o modalitate de a face orice lucru mai atrăgător sau mai interesant. Continuă să te miști cu fermitate și încearcă să nu fii nerăbdător. Trebuie să vă reconectați cu cineva cu care ați prefera să nu aveți de-a face. Este inevitabil, pentru a fi sincer cu ei atunci când, în cele din urmă, vorbești cu ei. Atâta timp cât ești sincer, poți evita orice problemă.


Gemeni


Îmbunătățești cu succes relațiile, dar trebuie să fii deliberat în modul în care îți abordezi partenerul. Sunt posibile surse variabile de câștiguri financiare și este posibil ca mai multe direcții profesionale să-ți fi reținut atenția sau să o facă în scurt timp. Experimentează, explorează și slăbește-te. Fii dispus să cânți o melodie nouă, să încerci o ținută nouă, să înveți un subiect nou și să experimentezi în orice domeniu al vieții. Rezolvarea lucrurilor nerezolvate și rezolvarea hârtiilor care s-au acumulat pe birou îți vor da un sentiment de ușurare


Rac


Aveți o dorință puternică de a ieși din rutina obișnuită. Succesul necesită adaptarea la ideea de schimbare. Decizia vă aparține. Nu mai căutați reasigurări de la alții’ Aveți tot ce vă trebuie în interiorul dumneavoastră. Privește mai profund pentru a accesa resursele intuitive. Ai putea face acest lucru cu ajutorul sfaturilor unui profesionist cu experiență în acest moment. Nu sunteți lămurit cu privire la cel mai bun mod posibil de a urca pe scara succesului. Nu vă fie teamă să vă puneți în comun resursele și energiile fizice cu alții. Multe mâini fac munca ușoară.


Leu


Ești puțin instabil – nu neapărat în sensul de “instabil emoțional”, dar ești predispus să te îndoiești de tine însuți și să ai sentimente contradictorii în legătură cu anumite probleme. S-ar putea să fiți nevoit să amânați planurile de lucru pentru că vă simțiți sub așteptări. Nu este un moment bun pentru a lua decizii, așa că acordați-vă timp pentru a vă recăpăta perspectiva. Abilitățile tale intuitive se vor extinde și este un moment bun pentru a începe practici precum meditația, rugăciunea sau conectarea mai strânsă cu credințele tale spirituale.


Fecioară

Dacă se întâmplă să fii blocat în trecut, trebuie să te familiarizezi cu tendințele contemporane. Lucrurile se schimbă datorită proceselor moderne de gândire și noilor tendințe culturale. Acest lucru nu va fi ușor la început, dar beneficiile vor deveni evidente. Dorința de siguranță eclipsează șansa la dragoste în următoarele zile. Echilibrează dragostea cu banii și siguranța. Este posibil să ai dificultăți în a lua o decizie importantă în această perioadă. Este posibil să simți pur și simplu nevoia unei schimbări în carieră și în stilul de viață.


Balanță


Trebuie să ai grijă să nu faci din lucrurile materiale, bani și alte obiecte de lux singura sursă a securității sau a confortului tău emoțional. Este posibil să te simți frustrat că lucrurile nu merg exact conform planului, dar trebuie să îți pui încrederea în tine mai degrabă decât în factorii externi. Trebuie să te bazezi pe instinct, deoarece elementele devin puțin confuze. Bănuielile tale se dovedesc în cele din urmă a fi corecte. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, dar urmărește pista și ascultă acea voce interioară liniștită din tine.


Scorpion


Evitați să vă puneți în situații emoționale riscante în acest moment. Este posibil să ajungi la extreme și să ceri „dovezi” de loialitate sau afecțiune. Discuțiile tale nu ar trebui să se bazeze pe pârghii emoționale acum. A face presiuni asupra celorlalți nu face decât să vă submineze cauza. Nu poți renunța la vacanța de vis. O vacanță poate deveni totuși o realitate în timp. Aceasta înseamnă să faci un sacrificiu suplimentar pentru a face acest lucru să se întâmple. Trebuie să lucrezi ore suplimentare în următoarele săptămâni dacă te-ai angajat prea mult.

Săgetător


Uneori trecem cu vederea ceea ce este evident. Soluția problemei este de ceva timp în fața ta, dar tu ai complicat problemele. O idee neașteptată te poate lovi astăzi și poate avea un impact pozitiv asupra finanțelor tale. Cu imaginația ta la cote înalte, va fi ca un fulger din senin, căci te vei trezi bulversat de idei care te pot ajuta în domenii practice ale vieții tale. Emoțiile tale pot fi, totuși, puțin schimbătoare.


Capricorn


Compromisul este cuvântul tău cheie astăzi. Echilibrul corect între afirmare și compromis vă permite să aveți succes în dragoste și să câștigați și un plus. Unele revelații noi asociate cu afacerile tale financiare îți modifică radical atitudinea. Veți întoarce o nouă pagină. Aveți o divergență de opinie cu ceilalți în ceea ce privește locul unde doriți să mergeți să vă distrați. Este posibil ca un prieten să nu fie de acord. Dacă apelezi la sfaturi juridice sau financiare, trebuie să le modelezi opiniile și sfaturile. La urma urmei, ei vă servesc, iar dumneavoastră îi plătiți.


Vărsător


Aveți o rezervă nesfârșită de energie pentru proiectele de lucru, dar sănătatea dumneavoastră ar putea avea de suferit. Moderează-ți programul, astfel încât să te poți bucura de alte lucruri în viață. Ferește-te de acte deliberate de înșelăciune din partea altora. Este foarte probabil ca, din cauza lipsei tale de conștiință de sine, să îți lipsească o piesă din puzzle-ul despre prieteni și cei care nu sunt. Neatenția te-a determinat să pui pe altcineva să se ocupe de unele detalii ale unei tranzacții financiare. Recâștigă controlul și asumă-ți responsabilitatea.


Pești


Se pregătește o furtună artificială. S-ar putea să credeți la început că este legitimă și că aveți de înfruntat o problemă reală. Depistați sursa informațiilor. De asemenea, analizați modul în care percepeți această situație. Probabil că vă uitați la partea negativă și vă imaginați ce este mai rău. Este posibil să existe unele probleme de conformitate care au fost trecute cu vederea. Trebuie să luați măsurile corespunzătoare. Nu ascundeți problema sub preș. Abordați-o în mod corect și cinstit. Veți fi norocoși dacă veți avea o rezolvare rapidă.

DM

Ai o noutate?