Sursă foto: Vedrana Filipović

Primul weekend din septembrie se anunță a fi încărcat. Horoscopul zilei de 3 septembrie 2022

Horoscop zilei de 3 septembrie 2022. Primul weekend din septembrie se anunță a fi încărcat. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec


Să spui lucrurilor pe nume. Pentru a lega o afacere, trebuie să fii sincer, chiar dacă riști să o pierzi. Trebuie să ajungi la fondul problemelor. Învățați să vă bazați pe dumneavoastră, nu pe loterie. Dacă ați ajuns prea departe fără resurse suficiente, trebuie să tăiați rapid înainte de a vă prăbuși. Dacă nu ați discutat despre asta, cum ar trebui să știe oamenii? Curajul și rezistența sunt ceea ce este necesar acum. Acest lucru ar trebui să vă sporească încrederea în sine. Ați putea găsi un nou interes social la locul de muncă.


Taur


Sunteți puternic atras de cineva în această perioadă. Implicările romantice se intensifică. Tot ce iese din tipare vă atrage. Mintea ta este inventivă și progresistă și vrea lucruri noi și interesante pentru a o menține stimulată. Nu uitați, prea multă stimulare cauzează și probleme. Găsirea echilibrului între ceea ce este avangardist și ortodox este o provocare. Simți că te poți reinventa acum. Ceea ce este portretizat are mult de-a face cu discursul tău. Munca plictisitoare la un proiect recent începe să devină mai ușoară.


Gemeni


Trebuie să creezi un proiect mai nobil pentru viitorul copiilor tăi, dacă ești părinte, și să nu permiți ca niște puștani alunecoși să domine mediul domestic cu lipsa lor de experiență și cu încercările lor de a te trage pe sfoară. Nu încercați să fiți prea deștepți în comunicarea cu ei. Trebuie să vorbiți din inimă. S-ar putea să încerci să-i impresionezi pe ceilalți cu know-how-ul tău, doar pentru a te încurca în noduri. Uneori, tăcerea este cel mai eficient tip de comunicare. Ascultați activ ceea ce ceilalți au de sugerat și fiți de acord în liniște (chiar dacă nu sunteți de acord).


Rac


Imaginația ta trebuie să fie ancorată în caracterul practic al unor situații de la locul de muncă. În unele privințe, ați lucrat într-un mod oarbă. Pot apărea brusc probleme, aruncându-ți programul pe fereastră. Angajații sunt indisciplinați sau poate îți dau informații contradictorii. Cel mai bine ar fi să aflați adevărul pentru a ajunge la fondul problemei. Dacă ați angajat lucrători care să vă servească într-o anumită calitate, examinați-le temeinic acreditările. Nu este cea mai bună zi pentru a angaja pe cineva.


Leu


Dacă apar sentimente de gelozie, veți constata că sunteți blocat în exprimare. Nu poți ajunge peste noapte la destinația ta emoțională’ este nevoie de puțină muncă asupra ta. Avansarea banilor cuiva vă poate dăuna dacă nu-l chestionați mai întâi. Te vei trezi cheltuind bani pe lucruri și activități inutile. Nu vei fi mulțumit de nimic până când nu vei avea șansa de a folosi forța carismei tale și de a învinge aproape orice rezistență la ideile tale.


Fecioară


Sufletul și viața ta spirituală se află acum într-o fază armonioasă. Acest lucru te îmbogățește cu o înțelegere interioară care îți dă dorința de a acționa în consecință. Datorită acestui fapt, atitudinile tale actuale au o calitate atractivă, care se extinde și la relațiile tale individuale. Acest lucru ar putea duce la o logodnă sau, eventual, chiar la căsătorie pentru persoanele singure. S-ar putea să fiți împins să luați unele căi secundare neobișnuite în viața voastră, dar ar trebui să păstrați întotdeauna o direcție și un scop clar.


Balanță


Doriți să vă întindeți aripile. Acesta este un moment excelent pentru a începe o nouă activitate de învățare sau o întreprindere personală. Aveți impulsul și curajul de a vă transforma viziunea în realitate. Te simți foarte bine din punct de vedere fizic, iar încrederea și optimismul tău sunt la cote înalte, așa că orice vei încerca acum va avea probabil succes. Aveți grijă să moșteniți o poziție sau o situație care este o sarcină mai mare decât ați anticipat. Fă câteva cercetări înainte de a accepta orice rol nou. Este posibil să te simți ofensat de ceva imaginat astăzi.


Scorpion


Ajungi în cele din urmă la un compromis cu un iubit, partener sau prieten. Cel mai bine ar fi să faceți acest lucru de bunăvoie, altfel veți purta ranchiună mai departe. În plan profesional, reinvestigați cum puteți face munca mai interesantă. Acest lucru se poate face alegând ceva care nu numai că este constructiv, dar este și în concordanță cu firea ta temperamentală. Luați în considerare posibilitatea de a vă muta dacă nu vă simțiți bine la locul de muncă actual. Nu este posibil să faceți acest lucru peste noapte. Este important să vă acordați timpul necesar pentru a vă analiza opțiunile. Asumă-ți o mică șansă astăzi.

Săgetător


Poți ieși din ascunzătoare acum. Vei fi încins și pregătit să revii în ritmul social. Poți căuta noi activități care să-ți stimuleze mintea și pasiunile, iar o întâlnire romantică va fi cireașa de pe tort chiar acum. Un amestec precaut de putere și compasiune te va ajuta să depășești orice problemă pe care o întâlnești acum. Trebuie să acționezi rapid pentru a rezolva orice situație care apare pe plan profesional. Ceilalți vor aștepta să vă ghideze prin intermediul conducerii dvs.


Capricorn


Dacă aveți planuri mari pentru un proiect de lucru sau, eventual, chiar o afacere independentă, trebuie să vă păstrați privirea pe imaginea de ansamblu, mai degrabă decât să vă împotmoliți în detalii. Dacă aveți resurse limitate, este destul de firesc să faceți multe sarcini. Vei purta mai multe pălării pentru a coase împreună o rutină funcțională care să te ducă la obiectivele tale. Deși cineva vrea să vă ajute, s-ar putea să vă simțiți jenat și să acceptați acea ofertă. Nu vă lăsați mândria să vă împiedice să vă urmăriți rapid visele.


Vărsător


Astăzi trebuie să asimilezi multe informații, chiar dacă ești reticent. Va trebui să te confrunți cu nesiguranța și temerile tale în timpul acestui ciclu. Este important să le rezolvi mai devreme sau mai târziu. Dacă nu poți să le abordezi singur, nu este o idee rea să ceri ajutorul unui prieten care îți înțelege situația. Există un pericol real de a vă implica în dificultăți și, eventual, în altercații fizice. Stai departe de pericol dacă intuiția ta îți spune că este un scenariu înfricoșător.


Pești


Trebuie să încetezi să mai fii conservator și să încerci să îți exprimi individualitatea din tine. A fi spontan astăzi îți va da un mare sentiment de exaltare creativă. Ar trebui să fii pregătit să obții o anumită recunoaștere acum. Adu forța personalității tale în munca ta și bucură-te de situație. Cineva bate câmpii și ai impresia că încearcă intenționat să te chinuie. Te-ar ajuta dacă ai fi inteligent în folosirea angajată a cuvintelor pentru a contracara răutățile lor. Preia controlul asupra romantismului tău astăzi.

DM

Ai o noutate?