Sursă foto: Nastya Dulhiier

Preziceri complete pentru toate zodiile. Horoscopul zilei de marți, 20 septembrie

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2022. Leii astăzi vor avea o idee salvatoare, iar Fecioarele vor afla un secret de familie important. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec

Astăzi, o emotivitate accentuată te va înclina pe tine și pe cei din jur spre sentimente acute, iar inerția inconștientă nu va permite ca lucrurile să se schimbe cât ai clipi din ochi. Gândurile încurajatoare și ideile noi vor începe să vă vină chiar la sfârșitul zilei.

Dacă ați făcut o greșeală, încercați să îi scrieți sau să îl sunați pe cel drag înainte de a merge la culcare. S-ar putea să nu te ierte încă, dar va fi gata să asculte explicațiile tale.

Taur

Îți este greu să faci schimbări drastice astăzi (mai ales când vine vorba de relațiile parteneriale). Dacă un partener de viață sau o rudă nu este mulțumit de tine, dă-i timp să se liniștească.

Un aliat de afaceri sau un client loial nu ar trebui să fie grăbit să dea un răspuns sau un feedback, altfel cuvintele sale nu vor fi în favoarea dumneavoastră. Noaptea târziu vă poate veni o idee originală, dar riscantă.

Gemeni

Nu vă impuneți sarcini radical noi. Continuați-vă treburile zilnice sau dedicați-vă timp pentru treburile obișnuite. Este o zi bună pentru treburi de birou, proceduri terapeutice și preventive.

Înainte de a merge la culcare, veți fi încântat (și poate chiar intrigat) de comentariile partenerului dumneavoastră. Dacă în prezent sunteți despărțiți, încercați să-l contactați prin telefon, Skype sau e-mail.

Rac

Emotivitatea ta naturală pare firească astăzi și nu te împiedică să faci lucrurile. Poate că atenția ta va rămâne concentrată asupra eforturilor creative, afacerilor amoroase sau problemelor legate de copii.

Clarviziunea și calmul interior vă vor permite să abordați cu succes orice problemă presantă. La sfârșitul zilei s-ar putea să aveți noi griji, iar gândurile dvs. să își schimbe direcția.

Leu

Energia ta astăzi este cheltuită pe griji profunde sau pe rezolvarea problemelor domestice. Nu este cel mai bun moment pentru a face planuri noi (mai ales dacă percepeți problema prea emoțional).

Abia la sfârșitul zilei veți putea găsi o cale de ieșire din această situație. Este un moment în care îți va veni o idee originală și amuzantă. Glumele persoanei tale preferate ar putea avea înțelesuri ascunse.


Fecioară

Orele de după-amiază sunt favorabile încheierii lucrurilor, mutărilor scurte și menținerii legăturilor de sânge. Noile inițiative vor fi nepromițătoare. La sfârșitul zilei veți fi surprinși sau intrigați de atmosfera din familie.

Ziua s-ar putea încheia cu o discuție intensă despre știri sau cu o interacțiune strânsă cu părinții. S-ar putea să te afli astăzi cufundat în meditații filozofice, să deslușești secrete de familie sau să faci planuri legate de locul de reședință.

Balanță

Este o zi pe care merită să o petreceți pentru a vă eficientiza gospodăria și pentru a rezolva probleme urgente legate de bani. Nu ar trebui să faceți cumpărături astăzi (mai ales dacă vă axați pe cadouri, suveniruri, bijuterii, cosmetice, articole de modă).

Aceasta este o perioadă în care sentimentele se estompează treptat, când poți scăpa de dependențe și de capriciile obsesive. Înainte de a merge la culcare, s-ar putea să găsiți un mesaj interesant sau o ocazie de a schimba impresii.

Scorpion

Astăzi nu ești înclinat să iei inițiative noi și acționezi mai mult din inerție. Pe parcursul zilei s-ar putea să vă aflați sub presiunea unor sentimente puternice. Sentimentele tale vor fi stimulate de circumstanțe legate de căsătorie, dragoste, carieră, creativitate, bani.

Seara, o carte interesantă, o nouă întâlnire sau o informație intrigantă vă vor ajuta să scăpați de fixarea pe propriile probleme.

Săgetător

Viața ta interioară necesită astăzi mult mai multă atenție decât viața ta exterioară. Acesta este un moment bun pentru o singurătate temporară. Dacă ați fost lovit de o dezamăgire sau ați întâmpinat un eșec, nu vă grăbiți să luați măsuri pentru a vă îndrepta greșelile.

La sfârșitul zilei, vă va reveni simțul umorului, iar emoțiile nu vă vor mai domina mintea. Este posibil să primiți informații pozitive noi sau o sugestie inedită.

Capricorn

Ești suficient de isteț astăzi pentru a te îndepărta la timp de încercările periculoase. Intuiția ta accentuată te va forța să scapi de jocurile fără reguli și de conexiunile care sunt de bun augur pentru probleme.

Compasiunea unui prieten cu discernământ poate fi un mare sprijin pentru dumneavoastră. Dacă obișnuiești să te uiți la un film sau să citești o carte înainte de culcare, preferă poveștile de aventură, filosofice, fantastice sau umoristice.

Vărsător

Chiar dacă ai făcut tot ce ai putut, un sentiment de nesiguranță te poate însoți astăzi. Dacă ați avut un conflict de afaceri, o ceartă personală sau o tulburare domestică, vă va fi greu să uitați imediat această experiență.

În timpul zilei, nu vă stabiliți obiective noi și faceți rutina necesară. Seara, purtați o discuție cu un prieten sau întrebați-l despre ultimele noutăți, acest lucru vă va ajuta să vă recăpătați starea de spirit de dinainte.

Pești

Ziua va fi productivă dacă nu vă schimbați brusc cursul și continuați ceea ce ați început. Tensiunile cu oamenii de la distanță se calmează astăzi, conflictele de afaceri și cele personale primesc o șansă de rezolvare pașnică.

Atmosfera romantică din orele după-amiezii se poate intensifica seara și poate lua o nouă direcție. Nu uitați că o imaginație fertilă vă poate picta o imagine departe de realitate.

DM

Ai o noutate?