unsplash.com

Previziuni complete pentru toți nativii. Horoscopul zilei de marți, 11 octombrie

Horoscopul pentru marți, 11 octombrie. Gemeni, astrele astăzi v-au pregătit o călătorie, iar Fecioara trebuie să i-a grijă la bani. Previziuni complete pentru toți nativii.

Berbec


S-ar putea să vă pierdeți încrederea pentru că un prieten sau acțiunile sale au rostit niște cuvinte. S-ar putea ca dumneavoastră să fi luat personal evaluarea lor asupra unei situații. Probabil că nu s-a vrut să te rănească, dar cumva sensul a fost interpretat greșit, iar tu te învinovățești. A fi separat temporar de grupul tău de colegi nu este deloc un lucru rău. De fapt, îți va permite să câștigi o anumită perspectivă asupra locului în care te situezi din punct de vedere social față de ei. Trebuie să apreciezi sinceritatea cuiva acum.

Taur


Nu te aștepta ca ceilalți să te urmeze decât dacă îi faci să se simtă ca și cum ar fi fost ideea lor. În cele din urmă, creditul contează mai puțin decât să realizezi ceea ce ai vrut de la bun început. Sugestiile și sugestiile funcționează mai bine decât declarațiile radicale și luările de poziție. Subtilitatea atingerii este ceea ce face ca abordarea ta să fie atât de atrăgătoare în acest moment. Totuși, ai putea interpreta greșit mesajul cuiva. Citiți printre rânduri înainte de a începe să lansați acuzații. Este perioada de vârf a anului pentru prietenii.

Gemeni


Dorința ta de a călători este la apogeu. Atitudinea ta generoasă și plină de compasiune te va răsplăti de zece ori și îți aduce satisfacții emoționale. Împărtășește o vacanță sau măcar o zi liberă cu un prieten. Implicarea în afacerile publice este indicată și dorește noi evoluții în acest domeniu al vieții tale. Aveți ocazia să schimbați lucrurile și să faceți lucrurile în felul vostru. Nu te teme să faci un pas înainte și să-ți faci cunoscute sentimentele. Vei avea parte de vești bune și în afacerile tale profesionale.


Rac


Verificați dacă aveți totul înainte de a pleca într-o călătorie. Fără portofel, o mare durere de cap. Folosiți-vă abilitățile de la locul de muncă pentru a descoperi practici inacceptabile sau corupție necontrolată. Este un tranzit de denunțare. Acasă, trebuie să aduci lumina soarelui în afacerile familiale. Cei apropiați încearcă să vă strângă cu proiecțiile lor emoționale. În loc să ripostezi și să le faci jocul, găsește-ți fericirea în interiorul tău. Folosește-o ca etalon după care să își măsoare și ei bucuria.


Leu


Acordă-ți puțin mai mult timp pentru a te gândi la ceea ce îți dorești pe plan intern. Trăiți într-o situație care vă face fericiți? Decorul tău reflectă modul în care te afli în acest moment al vieții tale? Adesea, mediul în care vă aflați are mult de-a face cu starea dumneavoastră de spirit. Ar putea fi timpul să vă îndoiți de un pic de artă și de design interior. Cum arată spațiul tău ideal de locuit și de lucru’ Folosind vizualizarea creativă, începe să protejezi modul în care vrei să te simți. Acesta este primul pas pentru a-ți schimba realitatea.


Fecioară


Banii sunt în prim-planul minții tale. Vă întrebați cum vă veți putea gestiona mai bine finanțele. Te simți cel mai mulțumit atunci când ești sensibil și atent cu banii. Nu pierde timpul cu regrete, mergi mai departe cu mai multă înțelepciune și fii mai precaut cu ceea ce cheltuiești banii câștigați cu greu. Astăzi, păstrează-ți calmul chiar dacă primești telefoane sau mesaje de amenințare sau hărțuire. Alții îți vor testa mentalul pentru a vedea cât de departe te pot împinge. Este nevoie de o mai bună planificare socială în toate privințele.


Balanță


Ești foarte tensionat în acest moment și ai nevoie să te dai jos din carusel pentru o vreme, pentru a-ți aduna energiile și a înțelege clar mecanismul din spatele scenelor vieții tale. Sunt factori pe care i-ai trecut cu vederea, oameni pe care nu i-ai luat în calcul și obligații financiare la care s-ar putea să fi făcut rabat. Faptul că ai o energie fizică abundentă nu înseamnă că acest lucru te va face să treci linia. Echilibrează acum toți factorii din planul tău, astfel încât să ai garanția unui rezultat pozitiv.


Scorpion


Acesta este un tranzit de sensibilizare și rafinare. Vă simțiți inspirat acum și puteți găsi entuziasm în chestiuni spirituale. Impulsurile tale competitive agresive ar trebui să dobândească șlefuire și rafinament. Asertivitatea ta este slăbită acum – evită pe cât posibil deciziile ireversibile. S-ar putea să vă simțiți mai puțin competitiv și eficient în viață. Evitați drogurile sau băuturile alcoolice. Odihniți-vă – acumulați-vă forțele. Dacă v-ați simțit reticent în a spune cuiva ce credeți despre el, adunați-vă curajul și vorbiți din inimă.


Săgetător


Este greu să vezi și să înțelegi ce se întâmplă în lumea exterioară. S-ar putea să vă simțiți subiectiv și deconectat. Nu luați decizii importante. Lucrurile ar putea scăpa de sub control, iar oamenii vor fi în general imprevizibili. Într-o notă personală, este posibil să doriți să vă urmăriți descendența și să vă urmăriți istoria familiei pentru a obține o înțelegere mai profundă a dinamicii familiei dvs. Ați putea lua în considerare obținerea unui test genetic pentru a aprofunda mai mult sănătatea dumneavoastră. Studiați modul în care ADN-ul dvs. vă afectează dieta și alte posibile probleme de sănătate.


Capricorn


Trebuie să fii ager pentru a produce rezultate excelente acum. Faptul că te împotmolești în probleme domestice și emoționale nu va face decât să te distragă de la chestiunile mai importante. Încrederea ta în tine însuți ar putea să le dea peste nas altora. Cei mai apropiați de tine sunt obișnuiți să se poarte cu tine într-un anumit fel. Nu vor fi prea încântați să vadă progresele tale, indiferent de motiv? Trebuie să faci cea mai mare parte a muncii tale în spatele scenei acum. Acest lucru are legătură și cu rezolvarea acestor probleme de personalitate.


Vărsător


Este posibil ca unul dintre prietenii tăi să fie blocat într-o rutină și să nu-ți vadă rostul în desfășurarea acțiunilor, oricât de mult ai crede că ai sens. S-ar putea să fii nevoit să te bucuri singur de această zi. Firul spiritual continuă să vă fascineze în prezent. Începi să vezi legături subiacente în circumstanțele din jurul tău. S-ar putea să aveți un deja vu. Comportamentul soțului sau al partenerului poate fi puțin neregulat acum, ca urmare a unor presiuni profesionale pe care s-ar putea să nu ți le fi divulgat.

Pești


Există o oportunitate de a vă reîncărca bateriile uzate. Dați-vă la o parte de vampirii psihici care pot fi cauza acestor experiențe. S-ar putea să fie o persoană, în special, care vă dă bătăi de cap. În afară de aceste dificultăți, este posibil să fie o zi creativă. Veți face unele conexiuni interesante și intuitive. Încercați să căutați modalități alternative pentru a vă îmbunătăți ziua. Angajamentele luate sunt greu de respectat acum. Dacă nu ești implicat într-o relație de dragoste, dar ți-ar plăcea să fii, nu există un moment mai bun pentru a începe.

DM

Ai o noutate?