PAS e gata să formeze guvernul – Există deja o listă a cabinetului de miniştri

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Igor Grosu, spune că formaţiunea pe care o conduce este gata să-şi asume guvernarea imediat după validarea alegerilor.

Există deja o listă a cabinetului de miniştri şi mai multe candidaturi pentru funcţia de prim-ministru. Preşedintele PSRM şi-a recunoscut înfângerea în alegeri dar spune că vă urmări din opoziţie îndeplinirea promisiunilor electorale.Igor Grosu are deja o listă de priorităţi dar şi o listă a noilor miniştrilor.

”Suntem gata să numim un nou guvern şi să prezentăm publicului un plan de guvernare pentru următorii 4 ani. „Avem câte priorităţi: – curăţarea justiţiei şi lupta cu corupţia. Atragerea investiţiilor şi fondurilor europene.  Confiscarea averilor hoţilor.
După validarea alegerilor  vom veni cu garnitura guvernamentală. Avem mai multă lume bună pe care o să o prezentăm şi o să aflaţi la momentul potrivit”
, a declarat Igor Grosu.

PAS face apel către specialiştii din Republica Moldova, dar şi din diaspora, să se implice în procesul de guvernare şi chiar îi îndeamnă să-şi trimită CV-urile pe platforma http://diasporaconnect.md.

Dosar Media

Ai o noutate?