Foto: marca.com

Lupta anului: Mike Tyson se va lupta cu Roy Jones Jr. în această noapte

În această noapte, la ora 04:00 are loc lupta anului: Mike Tyson vs Roy Jones Jr. După 15 ani Mike Tyson revine în ring și se va lupta cu Roy Jones Jr., la Staples Center din Los Angeles, California. Ambii au spus că se respectă reciproc, dar nu au ezitat să își arunce câte o replică mai pipărată. Tyson i-a transmis lui Jones că îl va mânca de viu.

Precizăm că Mike Tyson are 54 de ani, iar Roy Jones Jr. are 51 de ani.

Mike Tyson

 Mike Tyson

Tyson a fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani. La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă.

Roy Jones Jr.

Roy Jones Jr

Roy Jones Jr, desemnat pugilistul deceniului pentru anii 90, a boxat din 1989 până în 2018 și a câștigat titluri la patru categorii diferite: semimijlocie, mijlocie, semigrea și grea;

Este singurul care și-a început cariera la categoria semimijlocie și a ajuns campion la categoria grea. Ultimul său meci a fost în 8 februarie 2018, când l-a învins pe Scott Sigmon.

Dosar Media

Ai o noutate?