Litvinenco: ”Noi nu ne îmbătăm cu apă rece” – Cu cine ar face PAS coaliție, dacă nu obține majoritate

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco susține că deocamdată nu sunt discuții despre eventuale coaliții. Litvinenco precizează în cadrul unei emisiuni televizate că PAS ia în considerare posibilitatea de a obține majoritatea voturilor la alegerile 11 iulie.

”Noi nu ne îmbătăm cu apă rece. Mergem la oameni și încercăm să-i convingem că programul nostru este cel mai bun. Noi vom face coaliție exclusiv cu partide care au aceleași valori și principii. Avem obiective clare în programul electoral și vom face alianță doar cu cei care împărtășesc aceste obiective ”, a spus Sergiu Litvinenco în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de comunitatea WatchDog și Institutul de Politici Publice, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, în viitorul Legislativ s-ar regăsi 3 entități politice. Astfel, din numărul respondenților deciși, 50,5% spun că și-ar dat votul pentru PAS, 32,5% pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, iar 5,1% spun că și-ar da votul pentru Partidul Șor.

Dosar Media

Ai o noutate?