Mira Cosic

La sfârșit de săptămână, Racii au parte de schimbări majore în carieră. Horoscopul pentru vineri, 14 octombrie

Horoscopul pentru vineri, 14 octombrie. Astăzi, la Rac au loc schimbări majore în carieră, iar o persoană nouă îi va atrage atenția Scorpionului. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec


Poate credeți că o problemă din cercul dumneavoastră familial este rezolvată. Acest lucru este doar temporar, iar tensiunile pot reapărea când vă așteptați mai puțin. Încercați să fiți mai minuțios în rezolvarea problemelor. Ia aminte la ceea ce se întâmplă în tine, deoarece acest lucru ar putea reflecta lucrurile care vor urma. Dacă ai ratat câștigarea unui post, ai o a doua șansă. Veți ieși învingător. Ai putea avea vise neobișnuite acum, care ar putea fi mai degrabă profetice. Aveți încredere în intuiția voastră.


Taur


Probabil că ai mai multe angajamente decât știi ce să faci cu ele în acest moment. Să vă ocupați de o muncă suplimentară ar putea fi neînțelept. Găsește-ți timp să te relaxezi, să te conectezi cu cei mai apropiați și să te gândești la ce vrei să faci cu viața ta în următoarele câteva luni. Munca continuă să-ți domine mintea cu contracte, negocieri și o nouă turnură a modului în care comunici ideile. Dar nu-ți lăsa ego-ul să se bucure de laudele pentru o treabă bine făcută. Ai nevoie practic de informații utile.


Gemeni


Vei fi surprins când îți vei da seama că un prieten este mai luminat decât te așteptai. Legătura cu persoane pentru care altfel nu ai avea timp va fi o ieșire interesantă din normă. Un joc de noroc ocazional la cazinou sau la hipodrom nu este o problemă. Fiți prudent, totuși, cu modul în care vă cheltuiți banii. Este posibil să ieșiți în urmă. Individualitatea ta poate fi înțeleasă greșit, așa că ai grijă când îți prezinți ideile. Încearcă să accepți diferențele de opinii ca pe o abordare nouă care îți sporește gândurile.


Rac


Schimbări majore în cariera ta au loc acum. Te afli într-o fază de tranziție importantă. Preocuparea ta este de a te asigura că ambițiile și visele tale se aliniază. Ai nevoie ca acestea să fie extrem de practice pentru tine și pentru ceilalți. Simți că actualul tău loc de muncă necesită prea multe compromisuri. Dacă acesta este cazul, ai permisiunea de a părăsi nava. Ești suficient de adaptabil pentru a învăța rapid tainele unui alt tip de muncă. Această influență te poate determina să părăsești locul de muncă pentru o alternativă mai creativă.


Leu


Compromisul este cuvântul tău cheie. Ai felul tău de a face lucrurile, care ar putea fi în dezacord cu cineva din jurul tău, posibil chiar cu șeful tău. Cineva vă va irita, dar nu veți avea curajul sau energia de a vorbi și de a spune ce simțiți. Alegerea îți aparține. Aveți un talent pentru dragoste și pentru exprimarea nevoilor mai profunde pe care le posedați. Nu te mulțumi cu mai puțin decât idealurile tale romantice. Aceasta este o perioadă în care ar trebui să fii capabil să-ți analizezi emoțiile și să le discuți cu inteligență și claritate.


Fecioară


Vei trece prin niște schimbări neobișnuite și neașteptate în atitudinile tale. Astăzi ar putea fi o accelerare a acestui proces, deoarece perspectiva ta se află în modul de evoluție. Fii pregătit să ții pasul cu ceea ce se întâmplă și să primești schimbările cu brațele deschise. În prezent, intuiția ta este foarte eficientă. Folosește-o bine, mai ales în relațiile în care îți poți sprijini partenerul. Nu pune prea multe întrebări, chiar dacă nu prea ai încredere în ceea ce se întâmplă imediat. Cereți ceea ce vă doriți și probabil că veți primi.


Balanță


Posibil să nu fi planificat și să nu fi fost atât de preocupat de repercusiunile unei proaste gestionări a timpului. Se ivesc acum oportunități excelente de a investi bani, dar trebuie să ai curajul de a risca. Te vei simți mai puternic dacă nu vei ceda tentației lăcomiei și nu vei câștiga bani pe degeaba. În același timp, este posibil să ai un impuls trecător astăzi, dar nu te lăsa copleșit de impulsuri, ci mai degrabă de fapte reci și dure. Munca și angajamentele sociale se pot ciocni serios în acest moment.


Scorpion


Transmiteți opiniile și gândurile dvs. cu respect celorlalți. Aplicați acest lucru în egală măsură în relațiile personale și de afaceri. Există toate șansele ca comunicările să scape de sub control și temperaturile să fiarbă. Decomprimați situația, mai ales dacă multe depind de rezultat. Legăturile apropiate și cei aflați în poziții de autoritate vă pot ajuta și asista în următoarele zile. Există posibilitatea unei legături emoționale cu o persoană nouă.


Săgetător


Discuțiile se axează pe construirea unei noi paradigme în viața ta domestică. Aceasta înseamnă construirea sau renovarea fizică a spațiului în care locuiți. Cel puțin, veți planifica o nouă schimbare de look. Ai nevoie de un fel de ambianță unică pentru a te simți bine. Și, apropo de schimbări de look, vrei să încerci și ceva diferit în prezentarea ta. Cheia fericirii se află în exprimarea creativă. Aceasta trebuie să reflecte modul în care vă simțiți. Vrei să te reinventezi în următoarele luni.


Capricorn


Tiparele de comportament adictiv vor fi eliminate. Este nevoie de multă muncă și îți dai seama de acest lucru. Acum este momentul să faci ceva nou și neobișnuit și să te eliberezi de aceste tipare. Slujba ta te poate face să te simți nervos. În termeni generali, este timpul să revigorezi cercul tău special de prieteni, bazându-te pe dragostea de acolo. De asemenea, pot exista probleme cu copiii astăzi, iar tu nu știi prea bine care este adevărata poveste. Dacă participi la un interviu, ai șanse să ai succes.

Vărsător


Călătoriile sunt importante în prezent, dar s-ar putea să nu fiți în pas cu un prieten apropiat cu o altă destinație. Acest tranzit poate duce uneori la bulversări emoționale și la un comportament impulsiv. Nu va fi ușor să vă mențineți stabilitatea și este posibil să aveți schimbări de dispoziție. Dar nu uitați, în astfel de momente, experimentăm o creștere personală. Documentația pe care este posibil să o primiți cu privire la o chestiune financiară nu este întreaga poveste. Cel mai bine ar fi să vă documentați pentru a trage concluziile.


Pești


Dacă cineva și-a retras energia de la tine, nu alerga după el. În mod firesc, doriți un răspuns și faptul că nu îl veți avea vă va deranja. Există un motiv întemeiat pentru care au nevoie de o pauză, dar s-ar putea să nu aibă nimic de-a face cu tine. Dacă îi sâcâi, întrebându-i de ce și de ce, nu vei face decât să creezi o distanță și mai mare între voi. Lăsați-le spațiul necesar pentru a-și da seama de orice problemă care îi deranjează. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru ca și tu să faci același lucru.

DM

Ai o noutate?