Sursă foto: Josh Rangel

Horoscopul zilei de luni, 22 august 2022. Previziuni complete pentru toate zodiile

Potrivit horoscopului pentru 22 august 2022, această zi este bună pentru activitatea intelectuală, creativitate și rezolvarea sarcinilor nestandardizate. Totuși, cu un avertisment important: va fi mai greu decât de obicei să vă învingeți lenea și să vă ocupați de treburile necesare. Dar, dacă reușiți să vă puneți pe picioare, lucrurile vor fi ușoare.

Berbec
Berbecului îi va fi extrem de greu să ducă la bun sfârșit orice sarcină, dar și mai greu va fi să și-o asume: horoscopul său sugerează distragere a minții și relaxare. Dacă lucrurile vor necesita intervenția Berbecului, acesta va putea să tragă de timp la nesfârșit. Să te trezești când sună ceasul deșteptător, să ajungi la timp la o întâlnire, să faci curățenie – toate aceste chestiuni de rutină vor părea inutile sau vor necesita un efort nejustificat pentru Berbec. Ei bine, rezervele organismului nu sunt nelimitate: astrele îi sfătuiesc pe Berbeci să se odihnească din plin pentru a-și reface atât forțele fizice, cât și cele mental

Taur
Taurul este probabil să fie pe deplin mulțumit de cursul afacerilor sale – evenimentele promit să se desfășoare așa cum a planificat. În plus, nu sunt excluse surprizele plăcute și darurile destinului, cum ar fi un bonus extraordinar, o achiziție norocoasă, o cunoștință, un compliment, o privire plină de dragoste. Cu alte cuvinte, este puțin probabil ca luni Taurul să aibă un motiv să se plângă de circumstanțe, așa că este capabil să radieze la propriu pozitivitate, împărtășind cu generozitate buna sa dispoziție cu toți cei care îi sunt aproape.

Gemeni
Astrele îi avertizează pe Gemeni că s-ar putea să nu aibă experiența sau cunoștințele necesare pentru a face față unor probleme. Acest lucru se poate aplica vieții lor personale, afacerilor curente și relațiilor cu oamenii. Dacă Gemenii nu-și recunosc ignoranța, sau limitele, riscă să facă greșeli. Singura cale corectă este să se consulte cu alții: în muncă, va fi indicat ca Gemenii să ceară sfatul unui specialist, iar în conflictele domestice – să numească un arbitru înțelept.

Rac
Afacerile promit să meargă bine, chiar și fără prea mult efort din partea Racului. Aceasta este una dintre puținele zile în care aspirațiile Racului vor coincide cu capacitățile sale. Este posibil ca soarta să încânte Racul cu o surpriză plăcută, o întâlnire romantică sau niște bani neașteptați. Dacă Racul plănuiește un proiect mare sau o conversație importantă, este timpul să meargă mai departe cu ea. Motto-ul zilei pentru el ar trebui să fie: “Nu-ți fie frică să pornești la drum, ci să rămâi pe loc!”.

Leu
Leul nu are cea mai bună zi pentru studiu, muncă mentală și planificare – sunt prea multe greșeli pe care le poate face. Dacă un Leu trebuie să muncească din greu, cel mai bine este să nu arate nimănui roadele muncii sale pentru moment. Și cu atât mai puțin este o idee bună să încerci să pui imediat în aplicare planurile de mâine! Cel mai probabil, aceste planuri sunt prea departe de realitate.

Fecioară
Fecioara nu trebuie să facă aproape nimic pentru a câștiga favorurile celor din jur – oricum vor fi de partea ei. La serviciu, în afaceri, în prietenie, în dragoste, Fecioara va fi la mare căutare! Astrele o sfătuiesc să-și petreacă această zi făcând noi contacte, obținând sprijinul cuiva, alăturându-se unei echipe, promovând un proiect, cerând cuiva să facă sau să nu facă ceva. Ideile Fecioarei vor părea atrăgătoare, iar cuvintele ei convingătoare, astfel încât să se poată baza pe rezultatele de care are nevoie.

Balanță
Balanțele ar trebui să dedice această zi pentru a se gândi la cele mai dificile sarcini și pentru a face planuri de viitor – acest lucru va funcționa cel mai bine pentru ele. Dar implementarea proiectelor ar putea să nu meargă atât de bine, așa că Balanțele nici nu ar trebui să își asume sarcini importante. Ziua îi înzestrează cu capacitatea de a analiza, dar și de a construi scheme complexe și viclene. Din acest motiv, Balanța este capabilă să găsească o soluție la orice problemă, iar planurile lor de viitor vor fi la fel de solide și fiabile ca Marele Zid Chinezesc.

Scorpion
Cel mai mare succes în orice afacere pentru Scorpion va aduce cooperarea cu cei din jurul său. În principiu, el poate acționa singur, pe propriul risc, dar acțiunea concertată într-o echipă îi va permite să-și atingă obiectivele mai repede și cu rezultate mai bune. În general, Scorpionul ar trebui să se aștepte la tot ce e mai bun din partea celor din jurul său: e posibil ca unul dintre ei să sugereze o idee interesantă, să dea un sfat valoros sau să împărtășească o veste pozitivă!

Săgetător
Horoscopul Săgetătorului promite succes în afaceri, dar “vinovatul” pentru acest lucru nu va fi norocul chior. Astrele îi conferă Săgetătorului determinare, vitalitate și o serie întreagă de calități care îi vor permite să depășească cu succes obstacolele și să se ocupe de aproape orice caz. Chiar și proiectele foarte nesigure și confuze pot fi realizate de Săgetător. Și asta pentru că el va ști exact răspunsul la două întrebări: ce trebuie să facă și, mai ales, cum.

Capricorn
Astrele horoscopului îi avertizează pe Capricorn că între el și planurile sale pot apărea obstacole. Se pot forma piedici acolo unde aparent nu pot exista: probleme pe care Capricornul le credea deja rezolvate se pot întoarce cu susul în jos și necesită noi eforturi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că planurile sale vor eșua. Înseamnă doar că Capricornul va trebui să cheltuiască mult mai mult timp și energie decât de obicei pentru a îndeplini orice sarcină.

Vărsător
Astăzi, pentru cei din zodia Vărsător, nu totul va merge bine și va fi numai din vina lui. Ziua îi prevestește oportunități bune, dar Vărsătorul s-ar putea să nu profite din plin de ele sau chiar să treacă pe lângă ele. În plus, există posibilitatea ca Vărsătorul să repete o greșeală pe care a făcut-o cândva. Pentru a avea o zi productivă, Vărsătorul nu trebuie să se relaxeze. Cheia succesului său – atenția în afaceri, energia și concentrarea pe aspectele pozitive.

Pești
Peștii sunt diplomați excelenți și vor putea găsi un teren comun cu oricine – cu colegii, prietenii, șefii și chiar cu străinii. Așadar, dacă au acumulat întrebări sau plângeri delicate despre o persoană, astrele din horoscop îi sfătuiesc să nu amâne discuția pentru altă zi. Pe 22 august, Peștii vor putea să își transmită sentimentele și gândurile interlocutorului lor și vor avea mari șanse să fie înțeleși corect.

DM

Ai o noutate?