Dario Brönnimann

Horoscopul zilei de astăzi 21 august 2022: soarele este în Leu, iar Luna în zodia Gemeni

Este o perioadă de afaceri viguroase – acționați rapid. Din cauza impulsivității crescute, s-a putea să faceți lucruri care nu necesită multă concentrare sau să vă creați singuri probleme care necesită mult timp de rezolvare apoi. Creșterea activității intelectuale este benefică în chestiuni care necesită luarea imediată a deciziilor sau legate de obținerea de informații, scrie stiridiaspora.ro.

Berbec

Berbecii în această zi ar trebui să încerce să pună în aplicare toate ideile care le vin în minte. Dar nu spuneți imediat altora despre ideile dumneavoastră – atunci norocul s-ar putea îndepărta și situația nu va mai duce la succes.

Sfatul astrologilor: ascultă-ți vocea interioară.

Taur

O zi de bun augur pentru Taur. Persistența și perseverența vă vor permite să obțineți ceea ce visați de ani de zile. Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât credeți că meritați. Există o perioadă dificilă în viața ta personală. Unele persoane Taur își vor vedea libertatea compromisă de parteneri neserioși. Să știi asta – dragostea nu-ți taie aripile. Și dacă o face, e cazul să te întrebi dacă este vorba de dragoste.

Sfatul astrologilor: acceptă darurile destinului.

Gemeni

Gemenii pot avea certuri cu cei dragi și cu rudele. Vechi răni ale sufletului pot fi resimțite. S-ar putea să vă simțiți vulnerabil și aici sunt utile practicile spirituale. Meditație, o plimbare în pădure sau măcar o baie relaxantă – alege un mod de a-ți curăța sufletul după bunul tău plac. Toate funcționează.

Sfatul astrologilor: Este momentul să regândești trecutul și să-i ierți pe cei cărora le porți pică.

Rac

Pot apărea dificultăți în viața personală a unui Rac. Ascultați-vă: poate că nemulțumirea internă este provocată de lipsa de iubire a părinților sau de experiențele dure din trecut în materie de relații. Totuși, acest lucru nu înseamnă că toate temerile tale sunt false. Luați-vă un moment pentru a vorbi cu partenerul dumneavoastră și fiți sinceri.

Sfatul astrologilor: Spune-i partenerului tău tot ce te îngrijorează.

Leu

Unii Lei se pot confrunta cu o agravare a bolilor cronice. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, evitați alcoolul și mâncarea nesănătoasă, culcați-vă mai devreme decât de obicei și aveți grijă de sistemul nervos. S-ar putea să fiți supărat de ceva, dar nu o luați personal. Nu uitați: viața fiecăruia poate avea suișuri și coborâșuri. Și fiecare zi merită să fim recunoscători destinului.

Sfatul astrologilor: respectă-ți destinul chiar și în zilele proaste.

Fecioară

Fecioara este sfătuită să se întâlnească în weekend într-un mediu relaxat. Petreceți seara acasă, în pijamale confortabile, vizionând filmul preferat sau citind o carte. Beți ceai de plante și faceți o ședință de aromaterapie. În această seară, vă puteți întineri pentru luna care urmează – nu ratați ocazia.

Sfatul astrologilor: Relaxează-te și distrează-te.

Balanță

Balanță, priviți mai atent la ceea ce vă înconjoară. Este ziua în care soarta îți va trimite semne pe care nu ai cum să le ratezi. Ați putea să vă găsiți o vocație, să vă găsiți o muză și chiar să deslușiți un secret care vă deranjează de ani de zile. Nativii singuri ai zodiei vor putea să-și întâlnească iubirea.

Sfatul astrologilor: fiți atenți la detalii.

Scorpion

Secretele și înțelepciunea pot fi dezvăluite Scorpionilor. Ați putea găsi răspunsuri la multe întrebări. Soarta îți va spune unde să le găsești. Mergeți la o plimbare în parc sau în pădure și petreceți câteva ore fără muzică sau gadgeturi. Veți fi surprins de câte lucruri ați pierdut înainte din cauza zgomotului din oraș.

Sfatul astrologilor: Ascultă universul.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să dedice o zi problemelor de suflet. Permiteți-vă să acceptați iubirea pe care o oferiți celorlalți de atâta timp, fără să cereți nimic în schimb. O meritați! Ar putea apărea o scânteie de sentimente noi în inimile unor Săgetători astăzi. Cu toate acestea, dacă este vorba de dragoste adevărată sau de o îndrăgostire temporară, nu va fi imediat evident. Va trebui să așteptați și să vedeți.

Sfatul astrologilor: simte iubirea.

Capricorn

Pentru Capricornii care au trecut printr-o despărțire, urmează o perioadă de bun augur. Este timpul să ai din nou încredere în cei din jurul tău. Deschide-te spre romantism: chiar persoana pe care o aștepți este pe cale să apară la orizont.

Sfatul astrologilor: fiți pregătiți pentru noi cunoștințe.

Vărsător

Vărsătorii vor avea o mare oportunitate de a ridica moralul și de a pune lucrurile în acțiune. Ești plin de energie și idei, dar nu ai avut determinarea de a le pune în practică? Astăzi soarta va trimite un semn care vă va da un indiciu despre ce trebuie să faceți în continuare.

Sfatul astrologilor: tu însuți ești capabil să dai răspunsul la cea mai importantă întrebare.

Pești

Pești, sunt multe lucruri care îți pot zdruncina încrederea în tine pe 21 august. Rămâneți pe poziții și păstrați cursul – victoria va fi a voastră. Dușmanii nu dorm și vor încerca să te împiedice. Principalul lucru – nu le acordați atenție și nu vă coborâți la nivelul lor. Păstrează-ți mintea limpede și nu lăsa emoțiile să te copleșească.

Sfatul astrologilor: să lupți pentru ceea ce este corect.

DM

Ai o noutate?