Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 – Mercurul în retrograd își face simțită prezența

Conjucția Saturn și Venus este de cele mai multe ori contrar așteptărilor. E posibil ca unele zodii să fie nevoite să-și depășească barierele, dar acum e momentul potrivit. Gemenii vor avea ceva probleme în relația de cuplu, dra cu multă înțeleciune se vor rezolva toate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele spun că Berbecii au mereu tendința să-și încarce memoria cu detalii romantice. Este momentul să faci un pas înapoi și să revizuiești în mod realist povestea de dragoste în care ești implicată. Statusul actual este cel de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Venus și Saturn intră în conflict, dar Saturn este cel care stabilește limitele. Această confruntare între cele douî planete te va ajuta să-ți dai seama ce fel de abordare trebuie să ai față de partener, ce ai nevoie pentru a te simți bine în compania lui.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Azi este posibil să te simți ca și cum te-ai fi lovit de un perete. Planeta ta conducătoare, Venus, intră în conflict cu Saturn. Acest lucru îți poate reduce nivelul de energie și este posibil să te confrunți cu o stare de melancolie. În loc să te lași pradă unor astfel de stări, le poți folosi ca o oportunitate pentru a reseta limitele în ceea ce privește cariera profesională, spune horoscopul zilei de 6 iulie 2021.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

A venit momentul să îți iei un timp pentru a te gândi doar la relația de cuplu. Venus, care este planeta angajamentelor se va confrunta cu Saturnul realist, cerându-ți să explorezi blocajele pe care le-ai experimentat până acum în relația amoroasă. Deși psihic pare ceva dificil, trebuie să-ți spui punctul de vedere și să ai o privire realistă asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Doar așa poți spulbera angoasele acumulate de-a lungul timpului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 spune că azi vei avea parte de liniștea de care aveai nevoie de ceva timp. Mișcările planetare încurajează în această perioadă prioritizarea odihnei, a recuperării și a singurătății. Este posibil să te confrunți cu blocaje financiare, iar îngrijorarea te va cuprinde rapid. Folosește-te de acest lucru pentru a evalua în mod realist situația în care te afli. Pune în balanță obiceiurile și cheltuielile și vezi ce e de făcut. Nu lua decizii financiare importante azi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 spune că problemele legate de relația de cuplu s-ar putea să iasă azi la suprafață. Venus, cu latura lui romantică este posibil să se afle în opoziție cu Saturn, care te va determina să iei o decizie în ceea ce privește reevaluarea poveștii actuale de cuplu. Este ziua perfectă pentru conversații realiste, mult mai bine decât să te angajezi în ceva ce nu are un final plăcut. Folosește-de de această energie pentru a rezolva situația și pentru a atinge interesele tale personale.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Azi ai de-a face cu niște uși trântite din partea partenerului de cuplu. Este cazul să lași rănile mai vechi să iasă la suprafață, oricât de incomode pot fi ele. Opoziția iubitorului Venus cu Saturn realist suscită nevoia de vindecare a trecutului. Trebuie să îndepărtezi și să explorezi care este sursa reală a acestor probleme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Și în cazul tău Saturn și Venus se află într-o relație tensionată. Această asociere scoate în evidență problemele legate de trăirile interioare. Este posibil să simți în prima fază că nu faci față situației în care te afli, dar trebuie să lupți împotriva curentului ca să tai răul de la rădăcină. Încearcă să încetinești ritmul activităților și să reevaluezi circumstanțele, scrie în horoscopul zilei de 6 iulie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Peisajul cosmic pare să îți atragă atenția asupra faptului că ai nevoie de noi repere pentru a te ghida în rutina de zi cu zi. Dorințele și ambițiile tale trebuie să fie prioritare, deci setează-ți obiectivele și încearcă să le duci la bun sfârșit așa cum ți-ai propus inițial. Nu te lăsa copleșită de rutina zilnică și ai grijă ca ceea ce ți-ai propus să obții în perioada următoare să fie realizabil.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Azi e posibil să se adune nori de furtună în gândurile tale. În loc să cedezi în fața prezenței lor, vezi care sunt obstacolele. După ce le-ai identificat, ia cea mai bună decizie pentru tine. Tu știi ce vrei de la partenerul de cuplu, dar trebuie să știe și el care sunt așteptările tale. Folosește-te de această ocazie pentru a dechide portițe către o conversație serioasă și care să aibă un rezultat satisfăcător.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai o poveste care s-a adâncit în inima ta, dar nu știi cum să o scoți la iveală? În ultimul timp au fost mai mulți bărbați în jurul tău, însă unul singur și-a găsit locul în inima ta, doar că nu ai curajul să dai frâu liber sentimentelor. Acest lucru te obligă să te confrunți cât mai repede cu realitatea și să îți pui ordine în gânduri, spune horoscopul zilei de 6 iulie 2021. Nu te gândi numai la tine, și cei care așteaptă au sentimente și își doresc să știe ce au de făcut în continuare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Urmărește cu atenție oportunitățile de parteneriat azi. Este cazul să faci o schimbare pe plan profesional și să-ți duci la bun sfârșit angajamentele. Înlătură blocajele și nu uita că rutina zilnică te poate afecta pe toate planurile. Dacă le dai voie celor din jur să intre în viața ta, poți scăpa mai ușor de aceasta. Oboseala zilnică nu te lasă să te bucuri de viață așa cum este normal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Să rămâi ancorată în realitate poate fi una dintre cele mai dificile sarcini ale tale. În această perioadă e bine să faci ordine în viața ta pentru a lua cele mai bune decizii. Este posibil să te simți un pic stresată azi, dar Venus te va ajuta să ieși cu bine din această situație. Te poți confrunta cu probleme și în relația cu colegii sau la locul de muncă. Ești pregătită să faci față oricărei situații, trebuie doar să ai încredere în tine.

Dosar Media

Ai o noutate?