Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie: Nu irosi banii pe achiziții inutile sau cadouri

Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie: Nu irosi banii pe achiziții inutile sau cadouri

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână! 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

În viața ta amoroasă, totul decurge conform planului, ca o mare calmă, fără valuri. Doar invidia anumitor oameni îți poate tulbura liniștea sufletească în aceste zile. Nu le subestima puterea, deorece acest gen de oameni pot face foarte multe daune.

Intuiția ta îți va spune despre cine este vorba. Nu-i lăsa să se amestece în lucrurile tale personale și în relația ta.

Bani

S-ar putea să apară oportunități de a-ți schimba locul de muncă în această săptămână, ai un palmares imbatabil și îți poți demonstra abilitățile.

Proiectele și afacerile proprii sunt promovate și poți obține sume de bani suplimentare. Ești o persoană foarte creativă și vei găsi soluții pentru orice obstacol care îți apare în cale.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Această săptămână începe într-un mod agitat, dar lucrurile se vor clarifica și îmbunătăți pe măsură ce zilele trec. Vei avea ocazia să repari o mizerie de care ești responsabil/ă și ale cărei posibile consecințe îi pot afecta pe cei dragi pe viitor.

De îndată ce ai rezolvat, uită de asta. Lasă trecutul în urmă și bucură-te, chiar dacă ești singur/ă.

Dacă ai un/o partener/ă și ai chiar și cea mai mică bănuială că poate nu-ți este credincios/oasă, nu sta cu mâinile în sân, ci asigură-te că mintea ta nu îți joacă feste.

Bani

La locul de muncă îți vin idei grozave, dar șefii tăi ți le vor bloca. În acest moment nu le este convenabil să avansezi. Totuși, în aceste zile, o persoană cu o mai mare autoritate pare să aibă intenția să te asculte.

Situația ta financiară se va stabiliza și acest lucru îți va oferi mai multă liniște sufletească. 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

În dragoste, dacă începi să ieși cu cineva, este mai bine să nu îți faci iluzii, pentru că ai putea avea de suferit. Mai așteaptă puțin, ești la un pas de a intra într-un capitol foarte interesant din punct de vedere sentimental.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, în această săptămână, faptele îți vor arăta că ai greșit în unele privințe și că poți face multe lucruri pentru a schimba ceea ce nu-ți place în viața ta. O persoană apropiată îți transmite mesaje prin care să-ți subimineze stima de sine și siguranța.

Bani

În ceea ce privește banii, controlează-ți cheltuielile, nu irosi banii pe achiziții inutile sau cadouri. Vei avea nevoie de bani în scurt timp.

La locul de muncă se produce o stagnare, din toate punctele de vedere. Te-ai putea simți legat/ă de mâini și de picioare, însă nu este deloc așa. Schimbarea depinde doar de tine.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

E posibil ca în trecut să fi ajutat o persoană mai mult decât se aștepta. Aceasta ar putea reapărea în această săptămână în viața ta cu intenții mai serioase decât o simplă prietenie.

Încearcă să îți dai seama dacă merită să dai șansa de a fi alături de tine, nu ai nevoie de cineva căruia trebuie să îi ghidezi mereu pașii și să-i fi sprijin.

Bani

Situația ta financiară intră într-o etapă mai bună. Începând din această săptămână, unele proiecte în care ești implicat/ă se vor debloca fără să depui prea mari eforturi.

Timpul le rezolvă pe toate, e o veche zicală extrem de valabilă în cazul tău în acest moment. Nu stai prea bine la capitolul răbdare, însă soarta te-a forțat să poți și acum ai de câștigat. 

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei găsi cu ușurință răspunsuri și soluții la problemele tale sentimentale, se pare că unele dintre ele existau doar în mintea ta. Trebuie să-ți dai seama de importanța gândurilor tale și de consecințele lor pozitive sau negative.

Mai ales spre sfârșitul săptămânii vei fi foarte lucid/ă să găsești soluția la problemele tale emoționale. Iar dacă nu ai un partener, intuiția te va ghida către locuri unde poți găsi unul.

Bani

E posibil să simți ca muncești prea mult, dar nu ai parte de suficientă recunoaștere. Schimbă-ți abordarea și ai răbdare, vor veni vremuri mai bune atât în ceea ce privește evoluția carierei tale, cât și a situației tale financiare.

Dacă un prieten apropiat îți propune o afacere, acceptă chiar dacă lucrurile nu îți sunt prea clare. Ai încredere în acea persoană și vei ajunge să obții profituri foarte bune, deși nu pe termen lung.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta se termină conflictele care te îngrijoraseră în zilele trecute, copleșindu-te de altfel. Conjuncțiile astrale din aceste zile exercită asupra ta puterea pentru a rezolva toate aceste probleme și pentru a-ți recăpăta liniștea sufletească.

Trebuie doar să fii atent/ă cu anumite persoane negative care roiesc în jurul tău, ești oarecum vulnerabil/ă empoțional și te-ar putea destabiliza sub aspectul sentimental sau familial.

Trebuie să clarifici problemele cu persoana iubită sau îți vei petrece zilele tulburat/ă și plin/ă de îndoieli care nu te lasă să dormi.

Bani

Săptămâna aceasta vei simți atât de multă energie, încât niciun obiectiv nu va părea imposibil.

În viața profesională, ai muncit mult timp pentru a-ți atinge țelurile și acum ai în față o nouă provocare care s-ar putea să îți creeze o anumită povară, dar și mulți bani.

Nu îți fie teamă să îți asumi această nouă responsabilitate, vei fi foarte eficient/ă și vei progresa. 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Dacă în trecut ai suferit din cauza fricilor nefondate, este timpul să-ți dai seama și să faci tot posibilul pentru a nu le permite acelor frici să îți mai facă rău.

În relația ta, există anumite aspecte privitoare la persoana iubită care nu-ți plac, dar îți este frică să vorbește despre ele deoarece nu vrei să provoci o ceartă. Încă o teamă pe care trebuie să o învingi.

Bani

Ai multe de terminat în această săptămână și foarte puțin timp de dedicat odihnei. Este posibil ca la locul de muncă să vină oameni noi și să te temi de concurența pe care acest lucru o presupune. Dar, în realitate, această schimbare va fi pozitivă.

Ai trecut printr-o perioadă de îngrijorare financiară, dar urmează un ciclu prosper, trebuie doar să aștepți și să ai puțină răbdare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă o săptămână foarte liniștită. Ai lăsat conflictele în urmă și acum domnește o pasiune intensă în relația ta.

Și dacă ești singur/ă, acest lucru începe să aparțină trecutului. Ai toate șansele să îți întâlnești jumătatea sau să te îndrăgostești la prima vedere.

Bani

Știi să îmbini carisma ta nativă cu spiritul antreprenorial și, bineînțeles, așa nimeni nu îți poate rezista. Vei găsi calea și mijloacele pentru a-ți realiza proiectele.

Cu toate acestea, cineva ar putea să-și încalce cuvântul și să constați că o slujbă pe care urma să o obții se va evapora.

Cel mai delicat lucru este că te-ai bazat pe ea și pe veniturile care avea să le genereze, de aceea s-ar putea să fi cheltuit mai mult decât trebuia. Nu te îngrijora prea mult, înarmează-te cu răbdare și reorganizează-ți cheltuielile. Trebuie să rămâi calm/ă, problema asta cu banii se va rezolva foarte curând, mai devreme decât crezi.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

În dragoste, ar trebui să fii atent/ă dacă partenerul/a de viață a fost distant în ultima vreme și nu ai reușit să afli de ce. Poate că ar fi bine să închizi acest capitol și să încerci să o iei de la capăt cu cineva care are mai multe afinități cu tine.

Dacă ești singur/ă, situația nu se va schimba cu mult în aceste zile, însă ești mai încrezător/oare că îți vei găsi jumătatea.

Bani

Probabil te vei simți copleșit/ă pentru că în jurul tău sunt oameni lipsiți de etică care încearcă să te manipuleze la locul de muncă. Ar trebui să le impui limite, să îi împiedici să-și atingă scopul. Pune o barieră sau se vor urca pe calul tău.

Poți primi în aceste zile o propunere de angajare de la o persoană cu care ai colaborat deja. Situația ta financiară s-ar putea îmbunătăți astfel.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

În dragoste, treci printr-o perioadă bună și lucrurile vor decurge așa cum îți dorești, deși poate dura puțin mai mult.

Dacă ești singur/ă, cineva apare în viața ta și îți dă lumea peste cap. Nu îți face iluzii, nu sări pași și încearcă să te bucuri de fiecare clipă în compania acelei persoane, ajungând să o cunoști suficient de bine.

Dacă ai o relație, atmosfera din cuplu sau familie se îmbunătăște de la zi la zi. Chiar dacă uneori nu sesizezi, schimbarea pozitivă se produce.

Bani

Vei incepe săptămâna cu dreptul, protejându-ți interesele. Vei acționa pozitiv după aspect economic. Acest lucru te va face să te simți atât de bine încât vei avea curajul să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

În domeniul profesional, ești înrudit cu niște oameni, poate parteenerii tăi de afaceri care nu se înțeleg prea bine între ei. Ai încercat deja să remediezi problema fără succes.

Poate ar fi mai bine să găsești o modalitate de a scăpa de acest conflict care poate ajunge să-ți facă rău în ceea ce privește banii. Caută-ți independența profesională, pentru că singur/ă lucrurile vor funcționa mult mai bine pentru tine și vei obține profituri mai mari.

Între timp, încearcă să economisești puțin pentru a putea face față cheltuielilor fără a fi copleșit/ă. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

În aceste zile vei avea o stare emoțională foarte schimbătoare. Vei avea tendința să-ți amintești de trecut, însă unele momente pe care le vei trăi îți vor arăta că mai presus de toate trebuie să trăiești în prezent.

Vei intra într-o etapă mai bună din punct de vedere sentimental dacă privești lucrurile cu mai mult optimism.

Cu magnetismul tău la apogeu, poți cuceri pe oricine. Vei simți că ești mai solicitat/ă decât de obicei.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să vânezi oportunitățile din mers, să nu te ancorezi în ceea ce s-a întâmplat deja și să nu lași lucrurile pentru mai târziu.

La locul de muncă poate apărea o oportunitate care ți-ar aduce prestigiu și beneficii financiare. Dacă te incomodează din cauza unei situații personale și te gândești să o respingi, reflectează înainte de a răspunde, deoarece ai putea regreta.

De asemenea, ai nevoie de venituri suplimantare și aceasta ar fi o modalitate bună de a le obține.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Vei fi mai sensibil/ă decât de obicei în această săptămână. Poți avea reacții exagerate față de persoana iubită. Dacă ți se întâmplă, amintește-ți atât ție, cât și ei că totul este rezultatul hipersensibilității tale. E un fel de scuză.

Lucrurile se pot complica în cuplu mai ales spre mijlocul săptămânii, dar stă în puterea ta să le rezolvi.

Bani

Imediat ce începe săptămână, poți avea la îndemână posibilitatea unui nou loc de muncă cu un venit mai mare.

Nu pierde timpul, hotărăște-te cu această opțiune pe care ți-ai dorito atât de mult, altfel îți va zbura din mâini.

Pe de altă parte, lumea afacerilor nu e excelentă. Dacă lucrezi la proiectul tău și vezi că lucrurile nu merg așa cum credeai, treci la planul B fără ezitare. Amintește-ți că schimbarea aduce mereu succes.

Sursa: eva.ro

Dosar Media

Ai o noutate?