Sursă foto: Vedrana Filipović

Horoscopul pentru marți, 23 august. Ce zodie este cea mai norocoasă în această zi

Vezi ce îți rezervă astrele pentru această zi și verifică horoscopul zilei de marți, 23 august. Berbecii trebuie să-și stăpânească emoțiile, iar racii vor avea obstacole în dragoste.

Berbec

Berbecul ar trebui să sacrifice mai puțin din dorințele și interesele sale de dragul celorlalți. Sigur, ești plin de noblețe și generozitate, dar nu până la punctul de a răsfăța oamenii. Și tu vrei să trăiești în confort, așa că ai grijă de asta cu seriozitate. Stăpânește-ți emoțiile în comunicare.

Taur

Intuiția nu îi va ajuta pe Taur astăzi, așa că este mai bine să te bazezi pe bunul simț. Fiți atenți în relațiile cu persoanele necunoscute. Ați putea fi umilit în mod deschis și implicat într-un joc nedrept. Nu glumiți despre sănătatea dumneavoastră. Dacă vă îmbolnăviți, nu fiți un erou și nu așteptați să cădeți pradă bolii.

Gemeni

În această zi, Gemenilor le este contraindicat să călătorească pe distanțe lungi. Și nu numai cu mașina, ci și cu transportul public. Într-o echipă încercați să vă ghidați doar după principii personale. Nu vă faceți griji pentru reputația dumneavoastră, nu trebuie să o distrugeți nici măcar în cele mai critice situații.

Rac

Horoscopul recomandă Racului să renunțe la obiectivele care nu au o bază solidă. Chiar dacă vă simțiți “pe cai mari”, este mai bine să vă uitați sub picioare. Problemele mărunte te pot scoate din șa pentru o perioadă lungă de timp. Există o șansă de a obține un loc de muncă part-time și de a vă îmbunătăți situația financiară. Există obstacole în dragoste.

Leu

Dacă Leul a decis să plece într-o călătorie de afaceri sau într-o deplasare în interes personal, este necesar să se pregătească atent pentru drum. Acest lucru este valabil nu numai pentru documente, ci și pentru o trusă de prim ajutor. Este posibil ca starea dumneavoastră de bine să reacționeze negativ la un climat diferit. Aveți mai puțină încredere în cei cu care v-ați întâlnit recent.

Fecioară

Fecioara ar trebui să se țină în frâu și să nu se implice în conflicte. Dar dacă există o dispută sau un scandal, luați partea cuiva care credeți că are dreptate. Aceasta este opinia dumneavoastră, așa că nu este nevoie să explicați nimănui de ce ați procedat astfel. Cercul dumneavoastră intim vă va sprijini în demersurile legate de cumpărături sau de gospodărie.

Balanță

Pe 23 august, Balanțele au voie să facă orice fel de muncă. Sunteți unic și deosebit, ceea ce vă va permite să obțineți un succes amețitor. În ceea ce privește finanțele, fiți mai practici. Dacă cumpărați ceva, scanați-vă în prealabil contul personal. Aveți suficienți bani?

Scorpion

Scorpionii vor decide să își dedice această zi celor dragi. Veți renunța chiar și la locul de muncă sau la afaceri pentru o vreme, doar pentru a socializa sau a vă relaxa în natură alături de rudele dumneavoastră. Nu luați niciodată un împrumut, chiar dacă dobânda oferită este minimă. Acest lucru nu va face decât să vă înrăutățească situația financiară.

Săgetător

Viața Săgetătorului, iar circumstanțele actuale nu vor merge bine. Iar motivul este atitudinea frivolă pe care o aveți față de tot ceea ce ar putea aduce dividende bune. Cei care au fost copleșiți de dragoste pot fi dezamăgiți mai repede decât ați crede. Nu vă faceți griji, veți învăța o lecție neprețuită.

Capricorn

Capricornul va avea parte de o companie excelentă, va primi un impuls de energie și va privi cu încredere spre viitor. Și toate astea în aceeași zi – ce cadou! Apropo, cadourile nu sunt o excepție. Ați putea primi o surpriză incredibilă din partea persoanei iubite. O călătorie care să vă schimbe fundamental starea de spirit este posibilă.

Vărsător

Horoscopul le promite Vărsătorilor vești plăcute și noi cunoștințe. Dar dacă munca va fi mai mult decât de obicei, accentul ar trebui să fie pus pe afaceri. Oamenii de afaceri vor avea în față o călătorie de afaceri. Această excursie ar putea genera idei strălucite. De exemplu, cum să împingem limitele oportunităților comerciale.

Pești

Peștii vor avea parte de o zi de încercări și căutări sufletești. Te vei afla într-o situație extraordinară, după care nu vei mai putea să te întorci la viața ta anterioară. Sau, mai degrabă, principiile și planurile se vor schimba dramatic. Oamenii singuri vor lua o decizie importantă. Dar nu le spuneți rudelor voastre despre asta încă, păstrați secretul.

DM

Ai o noutate?