Sursă foto: Manik Roy

Horoscopul pentru 31 august 2022. Se prevede o zi prosperă pentru toate zodiile

Horoscop zilei de 31 august 2022. Săgetătorii și Peștii au o perioadă foarte bună în dragoste. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec


Slujba dumneavoastră vă poate face să vă simțiți mai mult ca un asistat social, deoarece vă asumați responsabilitățile altora care sunt mai puțin capabili. Delegați sarcini pentru a vă depăși propriile sarcini. Te poți bucura de jocurile amoroase astăzi, dar nu trebuie să lași asta să te descurajeze de la alte responsabilități. Puțină distracție și puțină activitate reprezintă un echilibru perfect. Te vei simți retras astăzi, dar acest lucru îți oferă o șansă de a-ți “locui” cu adevărat scopul și de a crede în el. O ușă romantică neașteptată către viitorul tău este deschisă.


Taur


S-ar putea să ți se pregătească o surpriză astăzi. S-ar putea să nu fie una mare, dar cel puțin îți va aduce un zâmbet pe față. Păstrați-vă o atitudine destul de pozitivă. Acest lucru are legătură cu faptul că acum înțelegeți diferența dintre un activ și un pasiv. Activul vă hrănește, în timp ce pasivul vă mănâncă. În prezent, nu vă pierdeți timpul aruncând bani buni după bani răi. Noaptea întunecată financiară a sufletului tău a trecut. Astăzi, începeți să simțiți o nouă viziune pentru viața dumneavoastră.


Gemeni


Nu trebuie să fii evanghelic pentru a-ți face cunoscut punctul de vedere filosofic. Astăzi, a noua ta casă a minții superioare este activată și este cazul să te simți conectat la energiile universale. Te simți bine în legătură cu convingerile tale și ai încredere că acest lucru se va traduce într-o turnură pozitivă și practică a evenimentelor. Amintește-ți, totuși, că ceea ce crezi că este adevărul pentru tine nu este neapărat adevărul pentru toți cei din jurul tău. Acțiunile tale vor vorbi mult mai tare decât cuvintele tale în această perioadă.


Rac


Așteptarea ca sănătatea și vitalitatea și să se îmbunătățească în timp ce te lovești de un stil de viață greu este o abordare contrară. Pur și simplu nu va funcționa pentru tine. Trebuie să faci o evaluare completă a activităților tale, a dietei tale, a stilului de viață și chiar a prietenilor cu care îți ții companie. Toate aceste lucruri stau la baza fie a unei stări de bine deosebite, fie a unei vitalități diminuate în timp. Este o chestiune de a-ți asculta semnalele corpului tău și de a te disciplina din nou. În ceea ce privește viața ta socială, acesta poate fi un domeniu care are nevoie de cele mai multe ajustări.


Leu


Sunteți foarte competitiv din punct de vedere intelectual în acest moment. Totuși, nimeni nu îți oferă suficiente provocări. Te-ar ajuta dacă ți-ai înfige dinții în ceva mai stimulativ. Aveți în minte pășuni mai verzi. Norocul îi favorizează pe cei curajoși. Trebuie să vă asumați un risc pentru a vă atinge obiectivele. Chiar dacă asta înseamnă să ocolești pe cineva și să îl insulți, poți oricând să îi explici mai târziu problema. Deocamdată, trebuie să fiți puțin egoist. Neglijarea datoriei de către ceilalți înseamnă mai multă muncă pentru tine astăzi.


Fecioară


Aveți dorința de a vă liniști și de a trece la o perioadă mai reflexivă a vieții dvs. Vrei să lucrezi la problemele emoționale din trecut, iar acest lucru poate fi dificil sau nu, în funcție de cât de deschis ești să îți privești trecutul în mod corect și cinstit. Relația cu membrii familiei poate face parte din acest proces. Trebuie să abordați aceste probleme în special cu partea maternă a familiei dumneavoastră. Fă-ți treaba fără amânări și ceilalți îți vor acorda respectul cuvenit și banii cuveniți pentru un program bine executat.


Balanță


Să forțezi pe cineva să te iubească este greșit. Subtilitatea și finețea sunt o cale mai atrăgătoare. Spune mai puțin, rămâi evaziv și lasă-ți farmecul să îi cucerească. Jocurile minții nu vor face decât să îndepărteze chiar persoana pe care încerci să o atragi acum. Odată cu apropierea unui nou ciclu, s-ar putea să trebuiască să depui un efort suplimentar pentru a curăța probleme de lungă durată. Un prieten se întoarce sau are o veste grozavă pentru tine. Fă-ți timp să savurezi momentul, să te îndepărtezi de responsabilitățile de la serviciu și să te bucuri de această conexiune.


Scorpion


Este paharul pe jumătate plin sau pe jumătate gol astăzi. Concentrându-te pe ceea ce nu ai, vei crea mai mult din același lucru. Povara de a nu avea suficient poate fi semnificativ ușurată prin reorientarea atenției tale către lucrurile bune. Nu vă faceți griji pentru lucrurile mărunte. Dacă cineva vă acuză de ceva ce nu ați făcut, probabil că acest lucru vă va supăra. Faceți tot ce puteți pentru a ignora afirmațiile false. Nu vă pierdeți somnul din cauza lor. Este posibil să vă amintiți de relațiile din trecut și să faceți unele comparații cu potențialii noi parteneri.


Săgetător


Trăiți o poveste de dragoste care vă împlinește atât spiritual cât și carnal. Este un moment de liniște și de a privi obiectiv modul în care decurg relațiile tale. Foarte bine, se pare. Partenerul este centrul lumii tale în această perioadă.Pe de altă parte,  ar fi de ajutor dacă nu te-ai angaja astăzi la o concluzie “pro” sau “contra” cu membrii familiei tale, deoarece acest lucru va contribui la susținerea relației tale. Păstrați o politică a ușilor deschise pentru o vreme. S-ar putea să fie nevoie de un nou regim sau program care să vă susțină relațiile.

Capricorn


Dragostea este în aer, iar oportunitățile sunt nelimitate în aceste tranzite actuale. Chiar dacă nu vă exprimați întotdeauna verbal o mare pasiune sau sentimente față de copiii voștri, aceasta este o perioadă frumoasă. Copiii pot fi capricioși sau pot manifesta ceea ce pare a fi un comportament înșelător astăzi. Aceste tranzite vă fac și pe dvs. oarecum iritabil. Este momentul să te conectezi cu cei mici și să discuți problemele în termenii lor, mai ales dacă simți că au fost distanți. Acesta ar putea fi un moment excelent pentru a ieși și a cunoaște pe cineva nou, de asemenea.


Vărsător


Vreți să aplicați practic cunoștințele pe care le-ați obținut de la noii prieteni. Este în regulă, dar trebuie să fii arogant la locul de muncă. Acest lucru îți va submina stabilitatea și sprijinul din partea celorlalți. S-ar putea să credeți că ați câștigat avantajul de a învăța ceva nou. Întotdeauna este loc de creștere. Stai puțin pe gânduri și lasă-ți intuiția să peroreze răspunsurile dacă ești nelămurit în legătură cu o decizie. Aceasta va fi o perioadă în care vom avea nevoie de mai mult stimulent intelectual.


Pești


Este posibil să simțiți că ceilalți nu vă înțeleg. Sunt inflexibili și intransigenți. Cu toate acestea, pretențiile lor apar pentru că este un moment în care trebuie să dai un pic mai mult. Aveți grijă de neglijențele din trecut. Este nevoie de o cantitate mare de sacrificii și de o dedicare dezinteresată față de responsabilitățile familiale. Dacă nu ești dispus să o faci, este posibil să izbucnească o criză semnificativă în relațiile tale apropiate. Cu toate astea, cei care sunt într-o relație amoroasă vor avea sprijin total de la partener, care știe exact să-i ofere dragostea și înțelegerea de care are nevoie Peștele.

DM

Ai o noutate?