Sursă foto: Alexander Andrews

Horoscop zilnic, 28 august. Trei zodii vor avea noroc de bani, e duminica magică pentru ele

Dacă te-ai născut în ziua de 28 august, atunci ești o fire creativă și practică, dar uneori îți este greu să unești aceste calități. Este important să-ți placă munca pe care o faci, deoarece îți va fi greu să avansezi într-o ocupație cu care nu ești în armonie. Te regăsești adesea în afaceri legate de artă și este posibil să ai talent pentru scris sau actorie. Cu toate acestea, este posibil să fii înclinat să experimentezi diferite opțiuni înainte de a te decide asupra unei cariere.

Mai jos, găsiți horoscopul tuturor zodiilor pentru această duminică.

Berbec

Nu este cel mai bun moment pentru a cere favoruri de la prieteni, dar cu propriul efort vei face progrese semnificative în munca ta. Încearcă să fii mai pozitiv.

Taur

Duritatea caracterului tău i-ar putea îndepărta pe ceilalți, mai ales pe cei dragi. Fiți mai blând și toată lumea va mult mai fericită.

Gemeni

Un membru al familiei ar putea fi deprimat în prima parte a zilei, dar o conversație sinceră va clarifica situația. Seara de duminică va fi bună pentru relațiile de dragoste și de prietenie.

Rac

O serie de planuri de călătorie ar putea suferi modificări. Nu este un moment potrivit pentru a interveni în afacerile altora. Sfaturile pe care le primiți pot fi greșite.

Leu

Evitați să visați cu ochii deschiși în ceea ce privește munca sau un proiect special. Acasă pot apărea certuri, așa că trebuie să dați exemplu de diplomație. Nu cheltuiți prea mult pentru distracție.

Fecioară

Nu lăsați o persoană supărată să vă calce pe nervi astăzi. Idei noi pe care le veți putea pune în practică. Du-te în seara asta într-un loc care îți place.

Balanță

Gândiți-vă cu atenție la tot ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Veți fi tentat să faceți o schimbare nepotrivită. În ceea ce privește finanțele, există posibilitatea unor cheltuieli extravagante, dar și de venituri suplimentare.

Scorpion

Posibilitatea de a primi vești bune în ceea ce privește perspectivele tale financiare. Mai concret, ai noroc de bani. Acasă, urmează-ți ideile și toată lumea va fi încântată. O zi fericită pentru progres înainte de toate.

Săgetător

Va trebui să suferiți unele întârzieri în ceea ce privește un proiect, dar va avea loc și un triumf important. Fiți atenți la oportunități. Duminică 28 august veți avea parte de o experiența interesantă recreativă.

Capricorn

Optimismul și buna dispoziție vă vor aduce astăzi oportunități, posibil un moment foarte romantic. Veștile surprinzătoare vă vor face să vă simțiți fericiți.

Vărsător

Vor apărea preocupări legate de îngrijirea copiilor. Te vei dedica treburilor casnice care au rămas neterminate înainte de a pleca de acasă în această seară.

Pești

Veți fi mulțumiți de progresul muncii dumneavoastră. Posibila recunoaștere va duce la o oportunitate importantă. O serie de vești surprinzătoare te vor face să te simți bine. Spre seară, e posibil să primești un dar valoros sau o sumă de bani.

DM

Ai o noutate?