Horoscop: Semne că iubitul tău s-a îndrăgostit de altcineva

Horoscop: Semne că iubitul tău s-a îndrăgostit de altcineva

Astrologii susțin că există semne după care o femeie își poate da seama că bărbatul ei s-a îndrăgostit de alta, dar ascunde acest fapt. Aflați cum se comportă bărbații în asemenea situații delicate, în funcție de zodia în care s-au născut, dar nu vă grăbiți să vă indispuneți și să-i cereți explicații iubitului sau soțului – mai țineți-l câteva zile sub observație, că poate are absolut altceva pe suflet.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Zodia Berbecului devine brusc morocănos, nervos şi foarte critic dacă s-a îndrăgostit de altcineva. Este cu gândul în altă parte şi cu siguranţă îţi vei da seama că ceva este în neregulă. Fii cu ochii în patru şi încearcă să-l recucereşti!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru că este destul de stabil într-o relaţie, nativul din Zodia Taurului este posibil să devină trist şi îngândurat dacă a făcut o pasiune pentru o altă femeie. Nu prea ştie ce să facă cu sentimentele lui în acest caz, iar de multe ori se va strădui să nege ceea ce simte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Zodia Gemeni va începe să te critice mai mult ca de obicei dacă s-a îndrăgostit de o altă femeie, şi asta pentru că în mintea lui face o comparaţie între tine şi cealaltă. Dar nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că îi trece la fel de repede cum a început şi adesea ajunge la concluzia că tu eşti jumătatea lui!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă de obicei nativul din Zodia Racului iubeşte să-şi petreacă timpul acasă alături de tine, în cazul în care s-a îndrăgostit de o altă femeie va fi pus pe ducă. Ieşirile dese şi dorinţa lui de a fi în compania acelei femei de care s-a îndrăgostit îl vor da întotdeauna de gol. Iar faptul că vorbeşte mult despre persoana respectivă este un alt semn de îngrijorare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Este foarte uşor să-ţi dai seama dacă iubitul tău din Zodia Leului s-a îndrăgostit de o altă femeie. Nu se poate abţine să nu facă tot felul de trucuri să-i atragă atenţia când este şi ea prin preajmă, ceea ce te va ajuta să realizezi cine este persoana în cauză.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Zodia Fecioarei va face tot felul de schimbări în viaţa lui dacă s-a îndrăgostit de o altă femeie. Este din ce în ce mai atent la felul în care arată, devine brusc foarte critic la adresa ta, este nervos şi neliniştit.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru că nu îşi poate masca sentimentele cu uşurinţă, îţi poţi da seama foarte simplu că nativul din Balanţă s-a îndrăgostit de o altă femeie. Va face tot ce se poate ca să fie în preajma ei. Va fi curtenitor şi îi va scăpa câte un compliment din când în când, uitând că eşti şi tu acolo. Un astfel de comportament ar trebui să te pună pe gânduri. Iar dacă nu face parte din grupul de cunoştinţe, atunci îţi dai seama că este ceva în neregulă dacă nu te mai alintă. Este îngândurat şi foarte zgârcit cu semnele de afecţiune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din Zodia Scorpionului devine pasional când se îndrăgosteşte şi are o stare destul de distantă faţă de tine. Este cu gândul numai la acea persoană, ceea ce îi schimbă foarte mult comportamentul. Este nervos, irascibil şi spune tot felul de răutaţi la adresa ta.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din Zodia Săgetătorului nu prea mai stă pe acasă dacă se îndrăgosteşte de o altă femeie. Pleacă la “vânătoare”, din dorinţa de a fi în apropierea celei pe care a pus ochii. Devine mult mai atent la felul în care arată şi îşi schimbă brusc pasiunile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din Zodia Capricornului devine melancolic, neliniştit şi chiar uşor depresiv dacă se îndrăgosteşte de o altă femeie. Şi asta pentru că natura lui stabilă intră în conflict cu sentimentele pe care simte că nu ar trebui să le aibă. Pe de altă parte, începe să fie interesat de subiecte care înainte nici măcar nu-i atrăgeau atenţia.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din Zodia Vărsătorului îşi schimbă rapid comportamentul faţă de tine dacă este cu gândul la o altă femeie. Nu te mai ascultă când vorbeşti, deşi poate că înainte adora să aveţi discuţii lungi şi interesante. Este foarte posibil să i se aprindă călcâiele după o persoană cunoscută online. Fii atentă dacă îşi pierde tot mai mult timp pe site-urile de socializare, pe messenger sau pe forumuri.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti se îndrăgosteşte foarte uşor. De cele mai multe ori de imaginea pe care şi-a creat-o singur despre o anumită femeie. Iar când face asta, este visător, cu capul în nori, nu te aude şi nu te vede. Poate intra uşor într-o fază de depresie. Te poate respinge fără motiv, tocmai pentru că mintea lui este frământată de altceva.

Citește și: Cum te înregistrezi la medicul de familie

Dosar Media

Ai o noutate?