Horoscop: Scorpionii trebuie să fie atenți la cheltuieli în următoarea perioadă

Scorpionii trebuie să fie atenți la cheltuieli în următoarea perioadă. Astrologul Cristina Demetrescu spune că aceștia vor fi nevoiți să pună bani de-o parte, căci urmează câteva reparații pe care nu le pot evita.

Ba mai mult de atât, astrologul le recomandă nativilor acestei zodii să evite călătoriile și de asemenea să nu semneze contracte, măcar pentru o perioadă de timp. ”Scorpionii vor avea nevoie de reparații în casă și trebuie să pună bani de-o-parte pentru asta. Este recomandat să evite călătoriile, aglomerația și să nu semneze contracte”, spune astrologul.

În timp ce Scorpionii vor trebui să fie cumpătați, Săgetătorii ar putea ajunge într-o situație nu tocmai confortabilă. Pentru că sunt adepții libertății, mașina personală s-ar putea strica, sau, în cel mai rău caz, aceștia ar putea rămâne fără permisul de conducere.

De asemenea, astrologul prevede o perioadă în care programul lor va fi complet dat peste cap. ”Nativilor acestei zodii le este limitată libertatea de mișcare. Este posibil să li se strice mașina sau să rămână fără permis. Programul s-ar putea să le fie dat peste cap și trebuie să acorde mai multă importanță comunicării cu cei din jur”, adaugă Cristina Demetrescu

O zodie în schimb trebuie să acorde mai multă atenție celor apropiați, în special când vine vorba de educația copiilor. E nevoie de timp de calitate petrecu tu cei dragi, iar în cazul în care situația devine prea solicitantă, oricând pot apela la o mână de ajutor.

”În prima parte a anului, educația copiilor le va da de furcă Balanțelor. Trebuie să-și regândească programul și timpul petrecut alături de cei mici. Vor avea nevoie de puțin ajutor în familie și se gândesc serios să angajeze o bonă”, mai spune astrologul.

Dosar Media

Ai o noutate?