unsplash.com

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – BERBEC

Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți progrese după o perioada de munca intensă și o să vă mai gândiți și la voi, să vă mai și relaxați.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – TAUR

O să recuperați niște bani sau poate să-i cereți înapoi, că să vă reparați mașina sau că să vă cumpărați una nouă. Aveți de luat nișe lucruri.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – GEMENI

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care vor să vă implicați într-un proiect care v-ar suplimenta veniturile și o să vă dați acordul, se pare.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – RAC

Se întâmplă ceva bun care vă readuce în lumina reflectoarelor și o să luați vreun premiu, o primă de sfârșit de an pentru toată munca depusă de-a lungul anului.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie 4 decembrie 2022 – LEU

O reușită atât la serviciu, poate ați perfectat comunicarea cu șefii, cât și în sfera casnică, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ați comandat mai de mult.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Vi se fac promisiuni de colaborare și o să vă gândiți bine de tot dacă o să aveți timp să intrați într-o combinație partenerială, nu acum, ci anul viitor.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – BALANȚĂ

O să vă descurcați cu banii, că poate vi se aprobă un credit bancar și o să reamenajați interiorul locuinței, că vreți să arate totul mult mai fresh.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – SCORPION

Se adună banii în cont, că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. În special copiilor o să le luați ce le-ați promis.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Primiți o răsplată. O să vă fie apreciată munca și poate primiți laude la scenă deschisă că ați pus toată priceperea la bătaie, că să iasă ceva de cea mai buna calitate.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – CAPRICORN

Se poate să primiți noi recomandări din partea șefilor și o să vă achitați onorabil, că vreți mai mult să faceți progrese în carieră. Să aveți un salariu mai mare.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect, din ianuarie, care să vă placa și să v-aducă și câștiguri bănești.

 Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 – PEȘTI

Există oportunitatea să plecați undeva, fie cu treabă, fie la distracție și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic și nervos.

Dosar Media

Ai o noutate?