stiridiaspora.ro

Horoscop sănătate pentru luna decembrie 2022

Horoscop sănătate pentru luna decembrie 2022. Iată zodiile care au nevoie de energie și o viață mai echilibrată, în ultima lună din an.

Berbec – Vitalitate crescută!

În general este o lună cu o vitalitate destul de crescută și cu multă energie fizică și intelectuală. Luna Plină din 8 decembrie te energizează și te agită concomitent. Poți investi mai mult într-un program de exerciții, jogging, fitness sau chiar o bicicletă de apartament, dacă locul îți permite. Spre mijlocul lunii poți avea momente de lipsă de concentrare sau focusare și o vitalitate mai scăzută, dar îți revii în formă după 20 decembrie. În aceeași zi, Jupiter reintră în propriul tău semn venind cu un nou boost de optimism și inițiativă.

Taur – Nevoi emoționale și sufletești importante!

În primele zile ale lunii ești mai tensionat mental și psihic, ai nevoie să te eliberezi de anumite gânduri sau mentalități care nu-ți dau pace, iar discutarea lor cu cineva s-ar putea să-ți fie de folos. Încearcă să nu mănânci pe fugă. Ulterior descoperi că o călătorie, un curs sau poate chiar un pelerinaj te-ar ajuta să te relaxezi de minune. Pe 20 decembrie Jupiter reintră în Berbec, îndreptându-ți atenția mai mult spre propriile tale nevoi emoționale și sufletești. A venit momentul unei descoperiri interioare profunde.

Gemeni – Detox psihic și mental!

Ești instabil, agitat și cu o atitudine combativă în prima parte a lunii, fapt care îți poate solicita intens sistemul nervos. Caută să te eliberezi de surplusul de tensiune prin activități sau sporturi mai solicitante. Odată ce Mercur, propriul tău guvernator urmat apoi de Venus, intră în Capricorn din 6 și respectiv 10 decembrie, gradul tău de analiză se aprofundează și vei căuta să elimini orice fel de idee, gând sau mentalitate care nu-ți mai folosește, demarezi practic un proces de detoxifiere mentală și psihică.

Rac – Mai multă grijă de tine!

Va fi foarte important să ai mai multă grijă de tine fizic, emoțional și spiritual mai ales în prima parte a lunii când anumite situații conflictuale vor ține să-ți amplifice gradul de reactivitate. Vitalitatea ta nu este la cote maxime, așa că odihnește-te mai mult. Încearcă să-ți păstrezi claritatea gândurilor și evită oamenii sau mediile agresive sau cu energii mai joase. Înainte de a urma sfaturile cuiva în materie de sănătate vezi exact dacă sunt potrivite pentru tine.

Leu – Un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat!

În prima parte a lunii ți se recomandă mai multe exerciții în aer liber și o mișcare de tip cardio pentru a-ți mări flexibilitatea și rezistența. Un joc de echipă ți-ar prinde tare bine. În a doua parte a lunii, în ciuda spiritului festiv și a tentațiilor aferente, focusul tău se va îndrepta către a deveni mai eficient în a crește calitatea modului în care te alimentezi sau a obiceiurilor zilnice care țin de nutriție, dietă, igiena proprie. Vei schimba structura vieții tale cotidiene cu scopul de a trăi mai sănătos și mai echilibrat.

Fecioara – Mai mult elan și energie!

După un început de lună mai agitat care tinde să-ți solicite sistemul nervos, încet, încet reușești să găsești timp pentru activități mai plăcute și mai relaxante iar optimismul și buna dispoziție vor fi în creștere. În perioada 10 – 20 decembrie orice efort care presupune o structurare sau o organizare mai bună în chestiuni care țin de rutina zilnică, sănătate, dietă, mișcare îți vor fi recompensate. Caută să-ți faci timp și pentru tine și dacă ai un hobby de natură sportivă este momentul perfect să te apuci de el.

Balanța – Pacea mentală este cea mai importantă resursă!

Sistemul tău nervos este extrem de solicitat în prima parte a lunii, deci orice fel de remedii, de preferat naturiste pentru fortifierea lui vor fi de mare ajutor. Un pic de mișcare ar fi binevenită! Anumite situații sau persoane îți vor pune răbdarea la încercare, însă nu uita că pacea ta mentală este cea mai importantă resursă. Evita să te suprasoliciți în perioada 10 – 20 decembrie, vitalitatea ta poate să nu fie la cote maxime, prioritizează cât mai mult. Profită de sfârșitul anului pentru a te odihni mai  mult.

Scorpion – Intensificare fizică și mentală!

În ciuda tendinței de a-ți satisface unele pofte în prima parte a lunii, realizezi că este nevoie să reevaluezi situația! Odată cu solstițiul de iarnă ești deja mult mai activ, atât fizic, cât și intelectual, dornic poate de ceva mai antrenant. Din 20 Decembrie, Jupiter intră în berbec în sectorul sănătății tale mobilizându-te în a deveni mai activ în schimbarea rutinei zilnice, a modului în care te alimentezi, a stilului de viață în general. Vitalitatea ta fizică va fi în creștere, cât și dorința de mai mult sport și mișcare.

Săgetător – Moderație și cumpătare!

Începutul de lună te găsește într-o mare vervă, vitalitatea și energia ta sunt la cote maxime. Odată cu Lună Plină din 8 decembrie, cineva îți testează răbdarea creându-se multă tensiune în jurul tău. Caută să te odihnești mai mult între 10 – 20 decembrie și prioritizează activitățile casnice sau domestice ce par să te suprasolicite. În a doua parte a lunii, va fi o adevărată provocare să reziști varietății de bucate care mai de care mai tentante ce se află în jurul tău.

Capricorn – Menținerea unei stări optime de sănătate!

Începi luna într-o notă ușor nostalgică și reflexivă, însă, cu siguranță, nu o vei termina la fel. Luna plină din gemeni din 8 decembrie îți activează axa sănătății fizice și psihice, cerând de la tine să te organizezi mai eficient în privința rutinei, a obiceiurilor zilnice și a propriei alimentații. Mai multă mișcare te poate ajuta, iar menținerea unei stări optime de sănătate va fi în vizorul tău. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna nouă din 23 decembrie din propriul semn, vitalitatea și energia ta vor în creștere.

Vărsător – Latura emoțională și spirituală este accentuată!

Începutul de lună este unul destul de energic și chiar provocator, te găsește în mijlocul acelor activități în care ești tentat să-ți asumi tot felul de riscuri. Este important să eviți graba și impulsivitatea. A doua săptămână te mai stabilizează un pic ca și energie. Odată cu solstițiul de iarnă și luna nouă din 23 decembrie din sectorul resurselor tale subconștiente, ești îndemnat să fii mai atent la latura emoțională și spirituală a vieții tale. Un gen de terapie holistică te poate susține.

Pești – Evită suprasolicitarea!

Începutul de lună este unul mai aglomerat. Unele sarcini sau responsabilități sociale sau profesionale pun o adevărată presiune asupra ta, fapt care îți amplifică reactivitatea interioară, fiind destul de greu să-ți ascunzi emoțiile. În intervalul 10 – 20 decembrie, evită să te suprasoliciți și încearcă să ai mai multă grijă de tine. Din 20 decembrie, poți fi tentat să te răsfeți un pic cu toate acele bunătăți specifice sărbătorilor, chiar dacă teoretic ți-ai propus să fii cumpătat.

Dosar Media

Ai o noutate?