stiridiaspora.ro

Horoscop pentru weekend: Gemenii au toate șansele să stârnească admirație

Sfârșitul săptămânii vine cu noutăți pentru Tauri, iar astrele le sugerează Berbecilor să dea dovadă de modestie.

Berbec

În acest sfârșit de săptămână, o să descoperi că ești mult mai capabil decât credeai să faci față provocărilor. Totuși, nu este cazul să te entuziasmezi prea tare în legătură cu acest aspect. Mai bine e să dai dovadă de modestie și să îți vezi lungul nasului.

Taur

E posibil ca în weekend să primești o veste importantă legată de locul tău de muncă. Nu e exclus să fii trimis într-o delegație ori să fii rugat să ții locul șefului la debutul săptămânii viitoare. Dacă te vei descurca bine, poate că într-o zi chiar vei ocupa această funcție.

Gemeni

Poate că nu te descurci excelent din punct de vedere financiar, dar lucrul acesta nu va constitui un impediment major pentru tine. Având în vedere că ești foarte determinat, ai toate șansele să stârnești admirație. Ține-o tot așa.

Rac

O parte dintre colegii tăi te consideră cam îngâmfat. Din fericire, în aceste două zile o să ai ocazia să le demonstrezi că greșesc. Fii cât poți de sociabil și de ce nu, organizează o mini petrecere în care să îți arăți latura umană.

Leu

Ești cu nervii întinși la maximum din cauza unei rude care nu mai contenește cu pretențiile. Impune-te cu puterea argumentelor și nu te lăsa dus de val. În momentul în care îți vei etala slăbiciunea, respectiva persoană va insista fix asupra acestui aspect.

Fecioară

Încearcă să fii mai implicat în relația ta de iubire, cel puțin în acest weekend. Arată-i jumătății tale că se află permanent în gândurile tale și de ce nu, fă-i o surpriză. Sigur va fi încântată și va face orice să nu rămână mai prejos.

Balanță

Chiar dacă nu ți-ai programat nimic ieșit din comun pentru acest weekend, tot o să ai parte de multe surprize. Din fericire, o persoană mai în vârstă va fi lângă tine și va reuși să te ghideze în momentele mai dificile. Ascultă-i sfaturile.

Scorpion

În aceste două zile, poți să te ocupi pe îndelete de casă și să faci ordine adevărată. Chiar dacă la final te vei simți obosit, efortul va merita. Vei avea parte de liniște sufletească și de un sentiment de împlinire.

Săgetător

Încearcă să te menajezi mai mult, pentru că organismul tău nu e încă refăcut complet. Dacă vei simți aceleași simptome sâcâitoare, cel mai bine e să mergi la medic imediat și să nu pierzi timpul. Orice întârziere poate avea urmări grave.

Capricorn

După o perioada mai grea, simți în sfârșit că te redresezi din punct de vedere financiar. Dacă ai un prieten la ananghie, fă tot ce poți ca să îl sprijini. În astfel de momente, devine importantă prietenia.

Vărsător

Chiar dacă cineva îți va propune să petreci acest weekend într-o destinație inedită, nu trebuie să te grăbești să accepți. Află mai întâi ce au de gând rudele tale și abia apoi oferă un răspuns.

Pești

Sfârșitul de săptămână o să îți ofere câteva experiențe interesante. E posibil să ai parte de o explozie de adrenalină sau de ce nu, să descoperi câteva locuri noi. Chiar dacă vei face o cheltuială consistentă, tot efortul depus va merita.

Dosar Media

Ai o noutate?