Sursă foto: Micky White

Horoscop pentru vineri, 26 august. Care sunt prezicerile de astăzi pentru toate cele 12 semne ale zodiacul

Horoscop pentru vineri, 26 august. Cuvântul cheie astăzi pentru berbeci va fi „farmec”, iar leii posibil vor avea o „criză de nervi”. Ce prezic astrele pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Berbec


Cuvântul cheie astăzi este „farmec”. Evitați tendința de a vă tăvăli în sentimente de disperare și deznădejde. Nu încercați să țineți pasul cu Joneses, deoarece acest lucru nu va face decât să vă provoace alte cheltuieli și dureri de cap pe parcurs. Sunteți obosit de aceeași rutină tipică în viață. Astăzi, poți afirma că sunt necesare compromisuri în cunoștință de cauză pentru a menține echilibrul cu toate părțile implicate. Cu toate acestea, concentrarea exclusivă asupra unei probleme nu vă permite să găsiți soluții. Trebuie să vă schimbați perspectiva în mare măsură.


Taur


Aveți tendința de a vă agăța de lucruri în această perioadă. Este timpul să te eliberezi de balotul unei prea mari aglomerări în viața ta. Simplul proces de creare a spațiului are un efect tonic atunci când mintea ta se află bine în finanțe. Universul și legile karmei îți vor aduce mai multe oportunități excelente ca o consecință a eliberării tale de această dezordine. Dacă te afli într-o situație romantică delicată, ai fost prea impulsiv în a face o judecată despre caracterul cuiva.


Gemeni

Un apel telefonic neașteptat se poate transforma într-o oportunitate strălucită. Poate fi și o oportunitate fantastică, în funcție de cum o privești. Discuțiile se axează pe finanțe și pe faptul că îți dai cu piciorul la datorii. Uneori, provocările de la început sunt un indicator al unei mari oportunități. Aceste opțiuni apar în urma unor diferențe de opinie. Stabiliți agenda din timp înainte de a aduce în discuție subiecte care declanșează reacții puternice. Nu vă fie teamă de o provocare. Opiniile diferite nu înseamnă că nu puteți lucra împreună.


Rac


Intrați într-o fază de activitate socială nouă și interesantă. Acest lucru necesită un nivel mai ridicat de rezistență psihologică pentru a face față diferitelor tipuri de persoane. Fiți sincer și urmăriți relațiile sociale cu corectitudine și integritate. Un nou cod de conduită în relațiile de prietenie este probabil în această perioadă. Ați putea încerca să vă promovați și să vă faceți publicitate în mod activ. Nu trebuie să vă fie teamă să vă arătați talentele, atâta timp cât acest lucru se face fără aroganță. Cuvintele de sfat sunt reconfortante și vindecă rănile de natură emoțională.


Leu


Ai putea avea o problemă în a-ți aminti o informație esențială pe care cineva o așteaptă. S-ar putea să fii nevoit să îți recunoști vina și să îi lași să își facă „criza de nervi”. Afecțiunea și un pic de autoindulgență ar putea fi cheia pentru a menține vie o relație. Țineți un „jurnal de vise” cu ceea ce vă doriți ca viața să vă aducă. Uneori, Legea vieții are un alt plan pentru noi. Poate că nu ar trebui să invitați o karmă nejustificată. Atunci când un fruct dintr-un copac este necopt, nu este înțelept să-l culegi până la maturitate. Fructul care se coace cade de la sine.


Fecioară

Fă o mișcare pentru a te îndepărta de cei care doresc să-ți controleze viața. Este posibil să fi devenit dependent de utilizatori și de victime. Vedeți acest lucru acum. Acesta este momentul perfect pentru a căuta oameni și locuri la care nu ai mai fost expus sau pe care nu le-ai mai experimentat până acum. Acest lucru va inaugura un nou mod de a privi lumea ta. Trebuie să existe o oarecare dăruire în relațiile tale. În acest moment, dinamica de grup a devenit puțin complicată. O oarecare singurătate poate fi utilă, atâta timp cât nu se deteriorează în alienare.


Balanță


Familiarizarea mai bună cu bazele lucrului pe care îl aveți de făcut vă va economisi foarte mult timp. În loc să vă concentrați pe linia de sosire, readuceți-vă în prezent. Analizați circumstanțele actuale. Trebuie să vă contextualizați poziția actuală în schema lucrurilor. Nu faceți economii. Nu vă grăbiți să ajungeți la final. Fiți mai consultativ cu cei cu care lucrați. Fără îndoială, rezultatul final va fi spectaculos. A pune întrebări celorlalți vă oferă o mai bună cunoaștere a terenului.


Scorpion


Chiar dacă te-ai putea simți îngrijorat că nu ți-ai atins toate obiectivele pe care ți le-ai propus, nu dispera. Prea multe aspecte din trecutul tău se interferează cu viața ta actuală și nu te fac să te simți prea bine. Este o disciplină să te debarasezi de toate gândurile, amintirile și sentimentele rele nedorite, care nu-și au locul în circumstanțele tale actuale. Și știi că te împiedică să îți manifești tot ce ai mai bun. Redirecționați aceste gânduri și energii către activități mai constructive.


Săgetător


Conversațiile animate și chiar dezbaterile produc o atmosferă grea și o rea voință care pot afecta relațiile de muncă de astăzi. Diferențele de opinie sunt sănătoase, așa că concentrează-te pe modul în care îți prezinți cazul. S-ar putea să fie nevoie să îndulcești adevărul pentru un rezultat cât mai bun. Există un sentiment de competitivitate care trece de la umor ușor la seriozitate. Chiar și în cea mai solidă relație, puteți fi nesincronizați cu persoana iubită și poate gândiți diferit unul față de celălalt.

Capricorn


Este posibil să vă simțiți iritat acum. Înainte de a lua o decizie, trebuie să vă gândiți la cei dragi și să vă consultați cu ei. Sunteți supărat că deciziile dvs. trebuie să se bazeze pe părerile altora. De asemenea, te-ai putea simți constrâns știind că au nevoie de ajutorul tău și că ești în criză de timp. Ocolirea nevoilor lor nu este tocmai o idee grozavă în acest moment. Te vei lăsa prins gândindu-te la ce ar fi trebuit să faci, în loc să te bucuri de moment. În ciuda ta, vei fi nevoit să legi lucrurile emoțional.


Vărsător


Restabilește-ți sistemul de valori, deoarece aceasta va fi o influență stabilizatoare în marea schemă a lucrurilor. Cel mai bine ar fi să încerci să accepți pe cineva la valoarea nominală, deoarece compatibilitatea ta te-ar putea surprinde. Constrângerile de timp vă îngreunează obținerea tuturor informațiilor necesare, așa că, într-o oarecare măsură, încrederea este cuvântul cheie. Te vei simți ca acasă, mai ales dacă ești implicat emoțional în munca ta. Emoțiile îți influențează puternic deciziile. Așteaptă-te la o mulțime de schimbări în rutina din jurul spațiului tău personal.


Pești


Te străduiești cu disperare să-ți împiedici mintea să se oprească asupra unor gânduri la care ai prefera să nu te gândești, iar teama ta se extinde la probleme legate de muncă și la schimbările care se petrec în acest domeniu al vieții tale. Expresia crucială de astăzi este autocontrolul – pentru a-ți păstra mintea în acele activități înalte și nobile. De asemenea, trebuie să-ți menții viziunea concentrată pe ceea ce îți dorești, nu pe ceea ce ți-e teamă să pierzi. Problemele de sănătate ar trebui să se clarifice acum. Puțină socializare cu prietenii îți vor ridica moralul și vor avea câteva informații valoroase de împărtășit cu tine.

DM

Ai o noutate?