Horoscop: Pentru pești se anunţă o zi bună, nativii din zodia berbec sunt supraîncărcați la serviciu

Horoscop: Pentru pești se anunţă o zi bună, nativii din zodia berbec sunt supraîncărcați la serviciu

BERBEC
La serviciu sunteţi supraîncărcați cu responsabilităţi. Dar nu vă panicaţi, pentru că prin asta şefii vă arată că au încredere în voi. După muncă va veni şi răsplata.

TAUR
Trebuie neapărat să găsiţi timp pentru relaxare. Unii nativi ar putea să fie nevoiţi să ia o decizie importantă. Mergeţi la o plimbare în aer liber şi făceţi-vă ordine în gânduri.

GEMENI
Staţi foarte bine la capitolul creativitate, de aceea nu vă irosiţi ideile. La locul de muncă s-ar putea să faceţi o impresie tare bună.

RAC
Veţi reuşi să-i surprindeţi pe cei dragi. Cu sau fără ocazie, veţi căuta cadouri pentru cei apropiaţi. Este şi o ocazie bună să vă reîntâlniţi cu prietenii.

LEU
Apar nişte proiecte la locul de muncă, aşa că veţi aduna cu colegii la un brainstorming. Sunteţi foarte creativi şi ideile dumneavoastră vor fi selectate.

FECIOARĂ
Vă veţi revedea cu persoanele dragi. Nu ezitaţi să povestiţi despre problemele pe care le aveţi şi să cereţi sfaturi.

BALANŢĂ
Trebuie să faceţi nişte cumpărături. Dar fiţi atenţi cât cheltuiţi, pentru a nu regreta ulterior. Aţi putea să faceţi o listă cu lucrurile de care aveţi nevoie.

SCORPION
Aveţi foarte multă energie, ceea ce se observă. Aţi putea să vă înscrieţi la nişte cursuri profesionale sau de sport, dacă vă doreaţi asta de mai demult.

SĂGETĂTOR
Aţi fost cam ocupaţi în ultima perioadă, aşa că ar fi bine să vă gândiţi şi la odihnă. Aveţi grijă de sănătate.

CAPRICORN
O rudă sau un prieten ar putea avea nevoie de ajutorul dumneavoastră. Nu ezitaţi să oferiţi un sfat sau poate chiar un suport financiar.

VĂRSĂTOR
Aveţi de discutat nişte lucruri importante acasă. Poate fi vorba de o investiţie şi fiecare membru al familiei trebuie să contribuie cu câte ceva.

PEŞTI
Se anunţă o zi bună. S-ar putea să întâlniţi o persoană cu care nu v-aţi văzut demult, dar de care vă leagă multe amintiri.

Dosar Media

Ai o noutate?