Horoscop: Diferența de vârstă dintre parteneri – pe cine ajută și cui dăunează

Horoscop: Diferența de vârstă dintre parteneri – pe cine ajută și cui dăunează

Psihologii afirmă că o diferență de vârstă de până la 10 ani este ușor de acceptat într-o relație, dar că pot apărea mai multe probleme pe măsură ce această diferență este mai mare.

Astrologii, la rândul lor, au analizat nativii căror zodii fac față cu mai multă ușurință diferenței de vârstă, dar și pentru care acest aspect poate deveni un factor de instabilitate și o povară.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ești o femeie născută în Zodia Berbec, ai nevoie de un bărbat care să te suţină în tot ceea ce faci, să te încurajeze şi să aibă sufiecientă energie încât să ţină pasul cu tine. De aceea, este recomandat să-ţi găseşti un partener de aceeaşi vârstă sau cu câţiva ani mai tânăr.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ești o femeie născută în Zodia Taur, îţi place să fii răsfăţată, alintată cu tot felul de cadouri şi favoruri, iar toate acestea îţi pot fi oferite de un bărbat mai în vârstă decât tine, cu o carieră de succes şi un statut social înalt. Pe lângă siguranţa materială, ai nevoie şi de un bărbat serios, care îşi doreşte o familie. Este ideal ca diferenţa dintre tine şi partenerul tău să fie de cel puţin patru ani.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te poţi considera, fără să exagerezi, un veşnic copil. Priveşti viaţa cu relaxare, îţi place să te distrezi, să încerci tot felul de lucruri noi, să călătoreşti, iar toate astea le poţi face alături de un partener mai tânăr decât tine. Poţi avea o relaţie fericită alături un bărbat care este mai mic decât tine cu maximum doi ani.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vrei să te simţi ocrotită, ai nevoie de un bărbat matur, care să-ţi ofere protecţie, confort şi stabilitate. De aceea, partenerul tău trebuie să fie cu cel puţin trei ani mai în vârstă decât tine. Pentru că familia este importantă pentru tine, ai nevoie de un bărbat care să-ţi împărtăşească aceste valori, iar unul cu câţiva ani mai în vârstă este mai dornic să-şi întemeieze o familie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Situaţia materială este importantă pentru tine, iar un bărbat care îţi oferă stabilitate financiară şi reuşeşte să te răsfeţe şi să-ţi ofere tot ceea ce îţi doreşti este idealul tău. De aceea este indicat ca partenerul tău să fie cu patru, cinci ani mai în vârstă decât tine. Nu este indicat să-ţi alegi un partener mai tânăr pentru că ai tendinţa de a-l domina, ceea ce în timp îi poate crea frustrări şi vă aduce în pragul despărţirii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Firea ta tradiţionalistă îţi spune că diferenţa optimă este aceea de doi ani, în favoarea bărbatului. Instinctul tău funcţionează perfect, pentru că această diferenţă este ideală pentru tine. Îţi oferă acel echilibru de care ai nevoie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti atrasă de bărbaţii maturi, care te pot ocroti, care îţi oferă siguranţă şi stabilitate. O diferenţă de vârstă de minimum trei ani este perfectă pentru tine, mai ales că îi priveşti cu multă admiraţie pe bărbaţii cu o experienţă de viaţă cât mai vastă. Bărbatul perfect pentru tine trebuie să fie cu cel puţin trei ani mai în vârstă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti foarte predispusă să-ţi găseşti un partener de viaţă mult mai tânăr. Îţi place să fii liderul în relaţie pentru că vrei să deţii controlul, să iei deciziile şi să ai autoritate deplină, ceea ce poţi obţine mai uşor alături de un bărbat mai tânăr. Iar pe lângă asta, ai un apetit sexual de invidiat, iar avantajul de a-ţi găsi un partener mai tânăr este evident.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poţi avea o relaţie de succes alături de o persoană de aceeaşi vârstă sau chiar mai tânără, dar nu cu mult. Pentru că eşti dezinvoltă, sociabilă şi orientată către distracţii, călătorii şi tot felul de aventuri, un partener tânăr poate ţine pasul cu tine şi este posibil să aibă acelaşi pasiuni.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti nativa cu cea mai mare atracţie către partenerii cu mult mai în vârstă. Pe tine nu te sperie o diferenţă de vârstă de până la 15-20 de ani pentru că îi priveşti cu admiraţie pe bărbaţii maturi, cu experienţă de viaţă, de la care ai ce învăţa şi care îţi pot oferi stabilitate emoţională şi financiară.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te înţelegi de minune cu persoanele mai tinere decât tine pentru că îţi place să fii în pas cu tot ceea ce se întâmplă nou. De aceea, este indicat ca partenerul tău de viaţă să fie cu maximum doi, trei ani mai tânăr decât tine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Vrei să simţi acea conexiune specială cu persoana iubită, de aceea eşti atrasă de bărbaţii care sunt de aceeaşi vârstă cu tine pentru că puteţi avea multe în comun. Aceeaşi vârstă vă oferă şi egalitatea în cuplu, un lucru care ţie ţi se pare elementar pentru o relaţie reuşită.

Dosar Media

Ai o noutate?