Horoscop: Cum înțelegi că un bărbat nu prea iubeşte – Tu ai curajul să fii sincer?

Horoscop: Cum înțelegi că un bărbat nu prea iubeşte

Când iubim, până și defectele de caracter ale persoanei din preajmă ni se par insignifiante și nu ne irită deloc. Dar dacă nu iubim, până și o glumă nevinovată sau o greșeală minoră ne pot scoate din sărite. Astrologii ne spun cum reacționează nativii atunci când nu prea iubesc, dar n-au curajul s-o spună. Tu ai curajul să fii sincer cel puțin cu tine însuți/însăți?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec poate fi destul de indiferent la ceea ce faci şi te poate critica destul de mult dacă nu este suficient de îndrăgostit de tine. Îţi găseşte rapid defecte şi face glume destul de dure pe seama ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din zodia Taurului este afectuos, tandru şi atent la nevoile tale dacă te iubeşte. În cazul în care nu este deloc aşa, este un semnal mare de alarmă că sentimentele lui pentru tine nu sunt prea puternice.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu vorbeşte suficient de mult cu tine, este un semn că iubitul tău din zodia Gemeni nu te consideră suficient de interesantă. Iar dacă se întâmplă să aibă conversaţii lungi şi aprinse cu alte persoane din anturajul tău, ar trebui să te pună pe gânduri. De asemenea, glumele răutăcioase sunt un alt semnal de alarmă că nu te iubeşte suficient.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac îţi arată foarte clar dacă te iubeşte. Vrea să fie mereu prin preajma ta şi ar sta tot timpul alături de tine. Dar dacă preferă să fugă de acasă în loc să petreacă timp alături de tine, este un semn clar că nu te iubeşte foarte mult.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu are tendinţa de a te ignora când îţi este lumea mai dragă, asta în cazul în care nu te iubeşte aşa cum ţi-ai dori tu. Nu-l poţi convinge să faceţi paşi importanţi în relaţia voastră şi pur şi simplu face tot ce îşi doreşte, fără să ţină cont de ceea ce vrei tu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioarei este critic şi incisiv la adresa ta dacă nu te iubeşte suficient. Îţi găseşte mereu nod în papură şi poate fi extrem de egoist. Ai grijă să nu te laşi folosită!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă atunci când sunt foarte îndrăgostiţi sunt numai lapte şi miere, răsfăţându-te cu complimente, cadouri şi gesturi tandre, nativii din Balanţă sunt fix opusul în cazul în care nu iubesc prea mult. Te va ignora, va flirta cu alte femei chiar şi atunci când eşti prin preajmă şi va fi foarte zgârcit cu semnele de afecţiune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din Scorpion te poate răni când îţi este lumea mai dragă dacă nu te iubeşte suficient. Este posibil să vorbească despre planurile lui de faţă cu prietenii voştri fără să dea vreun semn că te-ar vedea şi pe tine în viitorul lui. Poate fi crud şi răutăcios, ceea ce cu siguranţă îţi arată că nu te iubeşte aşa cum ai fi sperat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Îţi dai seama foarte simplu că iubitul tău din Săgetător nu te iubeşte suficient şi asta pentru că nu prea stă prin preajma ta. Când ţi-e lumea mai dragă, dispare din peisaj şi se întoarce când nu mai aveai nicio speranţă. Dacă nu îţi dă niciun semn zile întregi, este clar că sentimentele lui pentru tine nu sunt prea puternice.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn poate avea o atitudine de superioritate la adresa ta, dacă nu te iubeşte prea mult. Ar putea să creadă că nu eşti suficient de bună pentru el, ceea ce cu siguranţă se observă din comportamentul lui.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din Vărsător este plecat cu zilele de acasă dacă nu are sentimente puternice faţă de tine.

Nu dă niciun semn, nu te sună şi adesea te ignoră chiar şi atunci când eşti lângă el.

Dacă trebuie să-i cerşeşti atenţia, este un semn sigur că nu te iubeşte prea mult.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Peşti poate fi foarte dependent de persoana iubită atunci când este îndrăgostit până peste cap. Dar dacă nu este dispus să-ţi împătăşească cele mai profunde emoţii, pare superficial şi distant, este clar că nu te iubeşte foarte mult.

Dosar Media

Ai o noutate?