Ghimpu revine în vizorul public – În politică e ca și în viață: trebuie să știi, care piatră o poți ridica singur și care – doar împreună cu altcineva

Fostul președinte al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu critică partidele unioniste care la alegerile parlamentare din 11 iulie au eșuat lamentabil.
Într-o postare pe pagina sa de facebook, Ghimpu și-a dojenit foștii colegi de partid și, în special, pe nepotul său, Dorin Chirtoacă.

”Foștii mei colegi ex-liberali s-au crezut titani, lideri, patrioți, mai unioniști chiar decât Mihai Viteazul, căci după ce au trădat formațiunea care i-a ridicat, și-au „tras” fiecare câte un partid (-uț)! Iată că a venit și ziua, în care și-au văzut adevărata „lungime a nasului”! Pentru că a distruge e mult mai ușor, decât a construi ceva. Și-apoi, această soartă îi așteaptă pe toți cei, care scuipă în fântâna din care au băut”, scrie Ghimpu.

Fostul lider PL, spune că partidele unioniste au compromis lupta pentru unire.

”Mai trist este că, prin tot ce ați făcut, ați compromis lupta pentru UNIRE. În politică e ca și în viață: trebuie să știi, care piatră o poți ridica singur și care – doar împreună cu altcineva. Fiecare dintre voi, însă, v-ați crezut a fi Hércule”, a scris Mihai Ghimpu pe Facebook.

Dosar Media

Ai o noutate?