coronavirus

Fostul deputat Vladimir Andronachi a decedat de coronavirus

Încă o persoană, decorată de Igor Dodon, în aceeași zi cu Mihail Aizin, fostul deputat Vladimir Andronachi a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19.

Vladimir Andronachi a fost deputat în primul Parlament, semnatar al declarației de Independență. Fostul parlamentar conducerea o societate cu răspundere limitată în satul Pepeni, din raionul Sângerei. Vladimir Andronachi a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii în data de 28 septembrie, iar ulterior o fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta nu a mai putut fi salvat, întrucât intervenise complicații în urma infectării cu Covid -19.

Atât Andronachi, cât și soția sa, au fost internați la spitalul din Sângerei, iar în data de 10 octombrie, fostul parlamentar a fost transferat la Spitalul Clinic Republican.

Fostul deputat Vladimir Andronachi a decedat pe 23 octombrie, la vârsta de 71 de ani. El suferea de mai multe comorbidități.

Opoziția confirmă: Dodon a bătut palma cu Șor, vor crea o coaliție după prezidențiale

După ce Sergiu Sârbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan și Eleonora Graur au anunțat că părăsesc Partidul PRO Moldova, formațiune la care au aderat recent, mai mulți politicieni declară că aceste acțiuni prezumă o înțelegere între Igor Dodon și Ilan Șor, în vederea creării unei coaliții în Parlamentul Republicii Moldova. Respectiv, Dodon ar sta în spatele acestor combinații sau, mai bine zis, acestui joc de dame.

Tatiana Nogailic, despre moldovenii din Italia, dorul de casă și speranțele cu care vor merge la vot pe 1 noiembrie

Mesajul meu către cei de acasă ar fi: să voteze ”cu capul, nu cu stomacul”, să voteze ”cu tărtăcuța, nu cu tălăncuța” și să voteze analizând la rece cine ar fi un bun președinte pentru ei, pentru țara noastră.

Citiți mai multe știri și interviuri pe Dosar Media

Urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook

Dosar Media

Ai o noutate?