”Este un fenomen” – Sturza, despre Maia Sandu: O cunosc suficient de bine – Ea este garantul! Păzea la mulți, să nu ziceți că nu ați fost atenționați

”Este un fenomen” – Sturza, despre Maia Sandu: O cunosc suficient de bine – Ea este garantul! Păzea la mulți, să nu ziceți că nu ați fost atenționați.

„În politică, ca și în viață, cum spun rușii, cel mai greu este să treci prin «медные трубы». Adică fanfara…

Moldovenii au primit o supradoză de adevăruri și au marșat. Așa cum au marșat în istoria recentă, în 2009.

Cândva (poate) voi scrie o carte cum se face politică în afară de televizor. De fiecare dată îmi zic: ok, mai împingem un pic, mai trosnim un „antihrist”, mai investim într-un anonim.

Până acum a mers! 

Dar…

Vine blestemul succesului! Toți vor azi și cât mai mult. Cu un minim efort din partea lor. Unii mai și stau pe tușă exclamând: „Dar nouă”? O medalie, funcție, ceva? Doar tot am arat! Poate…

Și lipsa de performanțe va fi dur taxată, în primul rând, de „prieteni”. Celebra sintagmă: „Noi, societatea civilă și media independentă, vom fi în opoziție față de guvernare”. Evident, altfel cum fără voi?

Marii câștigători în mare parte rămân niște anonimi. Cine sunt, ce pot face? Cum se vor descurca?

Anonimi, cu excepția unui fenomen: Maia Sandu – Președinte de țară, Președinte de parlament, Prim-ministru, Procuror general (după – toată lista). O cunosc suficient de bine, ca să constat – Moldova va fi altfel de azi! Ea este garantul. Păzea la mulți, să nu ziceți că nu ați fost atenționați. 

Și eu? Chiar o să mă bucur și relaxez (politic vorbind). Să muncească alții, mai tineri și mai viguroși. Cei în care am investit. Că sunt om de afaceri, nu?! Eu investesc, alții muncesc.

Aștept dividende – viață mai bună pentru moldoveni și fără de hoți (mari).

Sănătate să aveți”, a scris Sturza pe facebook.

Dosar Media

Ai o noutate?