Foto: facebook/Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă ar putea ajunge după gratii: Procurorii cer 10 ani de pușcărie – De ce este învinuit

Procurorii cer 10 ani de închisoare pentru fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, în dosarul parcărilor cu plată. Anunțul a fost făcut chiar de ex-Primarul general, care se declară nevinovat și acuză procurorii de acțiune la comandă.

„Un dosar fabricat la comanda politică a mafioților Plahotniuc și Dodon. Am demontat a doua oară, paragraf cu paragraf, falsurile și insinuările lor. Nu voi face niciun comentariu până la pronunțarea soluției de către instanță. Public însă toată informația pe care o am la dispoziție, așa cum am făcut-o întotdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

În context, Chirtoacă a ținut să menționeze că se va adresa, din nou, Ambasadelor Europene și Ambasadei SUA, precum și organismelor internaționale „în legatură cu abuzurile procurorilor, care au format ei, deja, o mafie”.„Sper să existe reacții si în societate în legatură cu aceste derapaje de la normele democratice, în caz contrar nu pot decât să „mulțumesc” pentru „acțiune” și „solidaritate””, a conchis Chirtoacă.

Dosar Media

Ai o noutate?