Cursul valutar// Euro și dolarul, cifrele afișate la casele de schimb

Cursul valutar// Euro și dolarul, cifrele afișate la casele de schimb.

Leul moldovenesc s-a apreciat puțin în raport cu dolarul, dar s-a depreciat puțin față de Euro.

Banca Naţională a Moldovei a stabilit pentru ziua de 20 septembrie un curs oficial de schimb valutar se 17 lei și 62de bani pentru un dolar, cu doi bani mai puțin și 20 de lei și 76 de bani pentru un euro.

Amintim că în perioada 17-19 septembrie, dolarul putea fi tranzacționat cu 17 lei și 65 de bani.

Cursul oficial de schimb valutar pentru1 hrivnă ucraineană este de 66 de bani, leul românesc costă 4 lei și 19 bani, iar rubla rusească – 24 de bani

Informaţia despre casele de schimb valutar

Casele de schimb valutar (persoane juridice) care deţin licenţa Băncii Naţionale a Moldovei pentru efectuarea operaţiunilor de schimb valutar în numerar cu persoanele fizice pe teritoriul Republicii Moldova la data de 1 septembrie 2021.

Informaţia conţine numărul licenţei, denumirea casei de schimb valutar, adresa de desfăşurare a activităţii şi numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre casele de schimb valutar care dețin licența Băncii Naționale a Moldovei, avînd ca gen unic de activitate efectuarea pe teritoriul Republicii Moldova a operațiunilor de schimb valutar în numerar cu persoane fizice.


Informația despre birourile de schimb valutar ale băncilor licenţiate

Lista birourilor de schimb valutar ale băncilor licenţiate care efectuează operaţiuni de schimb valutar în numerar cu persoane fizice pe teritoriul Republicii Moldovei la data de 1 septembrie 2021.

Informația conține denumirea băncii licențiate, denumirea și sediul subdiviziunii separate a acesteia, precum și numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre birourile de schimb valutar ale băncilor licenţiate care efectuează operaţiuni de schimb valutar în numerar cu persoane fizice pe teritoriul Republicii Moldovei.


Informaţia despre punctele de schimb valutar ale hotelurilor

Hotelurile care deţin licenţa Băncii Naţionale a Moldovei pentru activitatea de schimb valutar în numerar cu persoane fizice (operaţiuni de cumpărare) prin intermediul propriului punct valutar, la data de 1 septembrie 2021.

Informația conține numărul licenței, denumirea și locul amplasării punctului de schimb valutar al hotelului, și numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre punctele de schimb valutar ale hotelurilor care dețin licența Băncii Naționale a Moldovei, care efectuează operațiuni de cumpărare a numerarului în valută străină /cecurilor de călătorie în valută străină de la persoane fizice prin intermediul propriului punct de schimb valutar.


Dosar Media

Ai o noutate?