Cum va fi anul 2023 pentru cei din zodia Berbec – Perioade favorabile și norocoase

Anul 2023 poate aduce schimbări avantajoase în viața Berbecilor. Prima jumătate a anului viitor este o perioadă favorabilă. Berbecii pot avea succes în carieră, dacă sunt ambiţioşi, şi pot pune mai mulţi bani deoparte. Spre toamnă, Berbecii singuratici vor descoperi fericirea în doi, dacă vor profita de cuceririle făcute în luna august. 

Nativii zodiei Berbec trebuie să se aștepte la un an mai greu și mai aglomerat, cu multă muncă și treburi de rezolvat. Își vor spune speranțele în concediile şi zilele libere pe care le vor avea și fiecare va încerca să se implice în activităţi din care ar putea obține anumite avantaje.

Mulţi Berbeci se vor convinge, însă, că timpul petrecut alături de familie și mai ales alături de copii le dă o satisfacţie cu totul aparte. În familie, vor fi cu adevărat fericiţi în lunile mai şi iunie când se anunță evenimente frumoase legate de copii. În luna decembrie 2023, însă, Marte este mai puţin generos cu zodia Berbecului şi le aduce tot felul de probleme nativilor. Cu puţin timp înainte de Crăciun, pot suferi o pierdere.   

Vestea bună este că noul an începe cu o notă optimistă pentru Berbeci, iar Jupiter le poate aduce o şansă în plus în carieră încă din lunile ianuarie – februarie. Nativii zodiei vor descoperi o cale mult mai uşoară să ajungă la postul pe care şi-l doresc, astfel că prima lună a anului este cu adevărat norocoasă pentru ei. Spre sfârşitul lunii februarie, Venus va ajunge în zodia Berbecului şi cei născuţi sub acest semn trebuie să se pregătească de aventură. Sunt favorizate din plin călătoriile şi distracţiile și pasiunile din care se pot naște legături durabile.

O altă perioadă favorabilă pentru nativii Berbeci va fi luna iunie, când se anunță evenimente deosebite în familie, iar tinerii îndrăgostiți se pot logodi. Și nu în ultimul rând, eclipsa de Soare din luna aprilie poate aduce schimbări mari cu urmări pentru tot restul vieții!

Cele mai bune perioade ale anului 2023

20 februarie: este data la care Venus intră în zodia Berbecului și rămâne aici până pe data de 15 martie. Berbecii vor avea astfel aproape o lună întreagă beneficiile și avantajele pe care le aduce Venus în primul rând din punct de vedere material. Pentru mulți dintre ei, lunile februarie și martie pot fi lunile cele mai bogate ale anului.

Dosar Media

Ai o noutate?