Cum va fi anul 2023: Ce spun numerologii

Fiecare număr are o energie unică și fiecare an are energia numerelor din care este format. 2023 este an universal 7, pentru că 2+0+2+3=7.

Acest număr simbolizează perfecțiunea și împlinirea, în unele culturi fiind asociat cu iluminarea și viața fără obstacole.

Numărul 7 are legătură și cu tot ceea ce înseamnă religie, mitologie și filozofie, fiind unul dintre numerele cu cele mai puternice semnificații.

Potrivit experților în numerologie citați de horoscope.org, numărul 7 este guvernat de Lună, iar în 2023 cei cu anul vieții 7 sunt predestinați să descopere sensul vieții.

Printre altele, 7 arată numărul zilelor săptămânii, cele 7 culori ale curcubeului, cele 7 note muzicale, cele 7 minuni ale lumii și cele 7 chakre. Și mai important, potrivit credinței, lumea a fost creată în 7 zile!

În consecință, 2023 va fi un an perfect pentru noi începuturi, marcând începutul unei perioade de 12 luni în care evenimente capabile să ne schimbe viață ar putea să intre în sistemul nostru de valori, principii și convingeri.

Mai mult decât atât, pentru că 2023 este an universal 7, pe parcursul noului an putea avea tendințe de autoizolare, de a petrece mai mult timp singuri. Scuza des întâlnită va fi că dorim să ne ocupăm mai mult de viața spirituală. Rezultatul va fi că ar putea apărea dificultăți în relații.

În dragoste, acest număr simbolizează emoțiile profunde și iluminarea, 2023 nu va fi potrivit să ascultăm bârfe. În schimb, ar trebui să discutăm deschis cu partenerul pentru clarificarea lucrurilor.

Cei singuri ar trebui să evite relațiile întâmplătoare și să caute parteneri care să merite să le acorde din timpul lor.

Din punct de vedere numerologic, anul 2023 nu este potrivit pentru pasiuni întâmplătoare ci pentru relații reale, cu implicații emoționale.

Anul 2023 ne va cere mai multă atenție dedicată carierei. Chiar dacă vom avea multă energie, aceasta nu va trebui risipită ci concentrată pe lucrurile importante. Ar trebui să fim atenți la organizare și meticulozitate, să evităm să fim distrași de lucruri neimportante. Succesul va depinde de gradul de implicare, vom munci mai mult, dar va merita.

Eventualele obstacole pe care le vom întâmpina ne vor forța să încetinim ritmul, să fim mai precauți, mai realiști și mai stabili. Este posibil ca orice vom face să dureze mai mult, să mergem un pas înainte și unul înapoi, iar atenția la detalii va fi esențială pentru a obține rezultate dorite fără probleme.

Concluzia pe care o putem trage este că va fi important mai mult ca oricând să fim responsabili și să încercăm să fim cât mai aproape de familie.

Dosar Media

Ai o noutate?