Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie – O promovare este foarte posibilă chiar acum

Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

BERBEC

Săgetătorul este un semn de foc destul de asemănător cu tine, aşa ca acest sezon te umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Rezervă o excursie într-un loc în care nu ai fost niciodată. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

TAUR

Viața în dormitor se încălzește serios datorită influenței de foc a sezonului Săgetător! Ești nerăbdător să încerci lucruri noi cu partenerul tău și, dacă ești singur, eşti dornic să îţi încerci norocul cu cineva nou-nouț. Descoperi ce este cu adevărat intimitatea luna aceasta. Încă ceva – dacă ești singur, ai grijă cu cine te conectezi, pentru că e o perioadă în care poţi prinde sentimente puternice foarte uşor.

GEMENI

Pentru zodia ta, sezonul Săgetător = sezonul de confort. Acest lucru se poate aplica, evident, vieții tale amoroase (este un moment destul de bun pentru a duce o relaţie la următorul nivel!), dar se poate manifesta și în alte tipuri de relaţii. De exemplu, un prieten devine cel mai bun prieten sau strângi mâna cu un nou partener de afaceri! Înțelegi modul în care cealaltă persoană din relațiile tale unu-la-unu influențează persoana care ești și invers. De asemenea, înveți cum să găsești echilibrul în relațiile tale.

RAC

Munca, lucrurile de rezolvat și viața în general te fac să te grăbești și poate fi destul de copleșitor. Urăști surprizele și iubești rutinele, dar sezonul Săgetător este aici pentru a-ți arăta că ești într-un fel blocat într-o rutină. Cheia succesului este să descoperi ce te împiedică, să găsești noi modalități de a-ți remedia rutina și să urmărești în mod activ o viață mai sănătoasă și mai productivă.

LEU

Dragostea plutește în aer! Cea de-a cincea casă a hărţii tale, care guvernează romantismul, sexul și distracția, este luminată de Soare luna aceasta, așa că acest sezon Săgetător promite să fie unul palpitant! Ai tendința să aștepți ca potențialii parteneri să te abordeze! O lume cu totul nouă de experiențe te așteaptă, așa că pune-te acolo în faţă și oferă vieții tale amoroase strălucirea pe care o merită.

FECIOARĂ

În ciuda vibrațiilor extrovertite și ostentative asociate cu sezonul Săgetător, simţi nevoia să stai pe canapeaua ta confortabilă mai mult decât de obicei. Acesta nu este de fapt un lucru rău, pentru că stelele te îndeamnă să te reconectezi cu rădăcinile tale, să petreci timp acasă sau cu familia și să te concentrezi asupra modului în care experiențele tale din trecut au modelat persoana care ești astăzi. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de odihnă și de reîncărcare a bateriilor. În acest fel, când va veni sezonul Capricorn, vei fi gata să arăţi lumii cea mai bună versiune a ta!

BALANŢĂ

O mulțime de conexiuni noi vin în calea ta, iar cea mai bună parte este că nu trebuie să faci prea multe pentru a le întâlni! Fie că este un nou prieten, un vecin care tocmai s-a mutat sau un văr pe care nu l-ai văzut de un deceniu, există o mulțime de oameni pe care ai ocazia să îi cunoști mai bine. De asemenea, ţi se prezintă o varietate de opinii, experiențe și locuri diferite, așa că profită de atmosfera super socială din această lună – vei fi surprins de cât de multe afli până la sfârșitul sezonului Săgetător!

SCORPION

E timpul să te apuci de treabă, Scorpion. Proiectele, locurile de muncă și relațiile pe care le-ai început în timpul sezonului tău devin din ce în ce mai importante pe măsură ce trece timpul. Acum este momentul să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și să faci tot ce se poate. Acest lucru este valabil mai ales la locul de muncă – orice prezentări mari sau proiecte care trebuie realizate ar trebui să fie finalizate chiar acum, deoarece există lucruri mult mai mari și mai bune care te așteaptă. P.S. Joacă-ți cărțile corect și poți încheia luna cu o mărire de salariu sau un bonus!

SĂGETĂTOR

La mulţi ani! Sezonul Săgetător este (evident) totul despre tine! Gândește-te mult și bine la ceea ce vrei de la viața ta — vrei un job mai bun? O nouă relaţie? Faimă pe Social Media? Ce fel de obiective personale doreşti să atingi? Odată ce îți dai seama, te poţi implica şi poţi să mergi după ceea ce vrei. Lumea este locul tău de joacă acum, așa că nu pierde niciun moment!

CAPRICORN

Luna viitoare este momentul să faci o pauză și să te uiți la povestea vieții tale de până acum. Ești super ambițios, așa că atunci când nu lucrezi în mod activ sau nu reușești ceva, este ușor să te simți ca un eșec total. Petrece mai mult timp în această lună pentru odihnă, meditaţie și concentrează-te pe realizările tale din trecut. Permite-ți să îţi sărbătoreşti câștigurile, chiar și pe cele mici. Ești mereu concentrat să ajungi în vârf, dar luna aceasta este aici pentru a te ajuta să înțelegi că nu destinația, ci călătoria contează cel mai mult.

VĂRSĂTOR

Dacă gaşca ta e prea mică, ai noroc – sezonul Săgetător 2021 înseamnă să faci noi conexiuni, să adaugi o mulțime de nume la lista ta de contacte și să dai vieții tale sociale o strălucire majoră! Nu numai că te simți mai expresiv, dar îți găsești prieteni care te însuflețesc și te plac aşa cum eşti – chiar și părțile din tine pe care le poți crede ciudate! S-ar putea să pierzi câțiva prieteni, dar prieteniile mai mari și mai bune care te așteaptă vor face ca totul să merite.

PEŞTI

Ești aruncat în lumina reflectoarelor luna aceasta și toți ochii sunt ațintiți asupra ta, mai ales când vine vorba de muncă. Vestea proastă este că atunci când bâjbâi, toată lumea o va vedea. Dar vestea bună este că, dacă îți menții cel mai bun comportament și dai tot ce poţi la locul de muncă, performanța ta bună va fi recunoscută de toată lumea, inclusiv de șeful tău! Fă tot posibilul, pentru că o promovare este foarte posibilă chiar acum.

sursa: cosmopolitan.com

Dosar Media

Ai o noutate?