stiridiaspora.ro

Care sunt sfaturile de astăzi pentru fiecare zodie. Horoscopul zilei de 13 septembrie

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2022. Preziceri pentru toate zodiile. Care nativi astăzi trebuie să aibă mare grijă marț?

Berbec

Marți trebuie să fii atent la înșelăciune sau la a te înșela atunci când analizezi sau judeci o situație sau o persoană. Din fericire, chiar acum te bucuri de protecția stelelor, dar totuși fii atent pentru că ceea ce pare, sau ceea ce văd ochii tăi, poate să nu fie real. Atenție!

Taur

Îți place întotdeauna să mergi puțin câte puțin și să joci în siguranță, consolidând și stabilizând tot ceea ce obții. Dar dacă marți vrei să ai succes sau să realizezi ceva ce îți dorești cu toată ființa ta, va trebui să-ți asumi riscuri importante, dar nu-ți face griji pentru că, fără îndoială, vei obține ceea ce dorești.

Gemeni

Te afli într-un moment excelent și pe lângă marea ta inteligență și capacitatea naturală zilele acestea se va adăuga și o intuiție foarte precisă care te va duce pe calea succesului, fie în domeniul muncii sau treburile personale. Surprize foarte pozitive.

Rac

Nu pierde timpul suferind sau refugiindu-te în melancolie, încetul cu încetul se apropie o nouă etapă mult mai pozitivă și vei fi mult mai aproape de a-ți îndeplini visele sau de a atinge obiective importante pe care le urmărești de mult timp. Acesta este momentul să lupți.

Horoscop 13 septembrie 2022 Leu

Mare activitate fructuoasă și care produce entuziasm. Este un moment bun pentru viața profesională sau pentru finanțele tale, care nu este scutită de lupte sau dificultăți, dar știi bine calea pe care trebuie să o urmezi sau manevrele pe care trebuie să le faci. În plus, norocul și ajutorul sunt de partea ta și vor primi și mai mult.

Fecioară

Succesul, sau punctul culminant, obținut cu o mare muncă liniștită și tăcută, fără a atrage atenția. În timp ce alții ies în evidență, tu mergi încetul cu încetul, ca o furnică, urcând pe versantul stâncos spre ținta mult așteptată. În adâncul sufletului tău te simți fericit pentru că știi că o vei obține, poate târziu, dar sigur.

Balanță

Veți descoperi că o persoană pe care o considerați un prieten, sau cel puțin un companion foarte drăguț, este de fapt inamicul vostru. Totuși, nu îți este convenabil să faci nimic, lasă-l să creadă că tu continui să-l crezi un bun prieten și mergi încetul cu încetul, doar așa vei reuși să-l anulezi.

Scorpion

Te afli într-un moment de mare forță, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. În spatele calmului și tăcerii tale aparente se ascunde o mare hotărâre și nimic și nimeni nu te poate opri. Vine o toamnă foarte bună pentru tine, deși nu ar trebui să te bazezi pe noroc pentru că doar eforturile tale mari te vor duce la succesul suprem.

Săgetător

Este o zi excelentă pentru a călători, a socializa și a afișa o activitate grozavă în general. Norocul va fi cu tine, mai ales sub formă de inspirație sau mare intuiție. Ceva din interiorul tău îți arată calea de urmat și calea de a te elibera de poverile și problemele care te-au reținut, dar nu o vor mai face.

Capricorn

Dacă doriți să avansați și să urcați pe calea succesului material și profesional, și asta este ceva pe care îl doriți cu toate cele cinci simțuri, veți experimenta câteva dezamăgiri dureroase pe parcurs, iar una dintre ele este foarte, foarte aproape. Prietenii adevărați sunt de fapt foarte puțini, și cu cât mergi mai sus, cu atât mai mult îți dai seama.

Vărsător

Marți planetele nu sunt în poziții prea armonioase și mai presus de toate, în cazul tău, trebuie să fii foarte atent la înșelăciune, trădare sau escrocherii. Este un moment de confuzie sau nebulozitate și poate persoana pe care o crezi cea mai de încredere, sau cea care te apreciază cel mai mult, este cea care te-ar putea lovi.

Pești

Realizări sau bucurii în viața de familie sau sentimentală, dar trebuie să fii atent pentru că planetele nu formează configurații bune, iar ceea ce acum pare o fericire solidă sau un premiu binemeritat s-ar putea evapora pe termen scurt sau mediu de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar acel premiu va veni în viața ta mai devreme sau mai târziu.

DM

Ai o noutate?