stiridiaspora.ro

Astăzi se așteaptă a fi o zi bună pentru majoritatea nativilor – Horoscopul pentru joi, 13 octombrie

Horoscopul zilei de joi, 13 octombrie 2022. Astăzi, Peștii vor avea o zi grea, iar Taurii vor primi vești excelente. Previziuni astrologice complete pentru toți nativii.

Berbec

Te așteaptă o zi foarte tensionată la serviciu, și poate și mai târziu alături de partenerul tău sau de alți oameni dragi, deși nu va fi o zi proastă, ci doar puțin tensionată sau stresantă. Vrei să faci lucrurile într-un fel, dar circumstanțele sau oamenii din jurul tău vor insista să te ducă pe alte căi.

Taur

Schimbare favorabilă neașteptată. O veste excelentă care deschide ușa către o eliberare de griji și dificultăți, către o ruptură de lanțuri sau spre a triumfa asupra celor care credeau că ești deja blocat sau învins. Zi bună pentru a lua inițiative.

Gemeni

Aceasta va fi o zi excelentă pentru dumneavoastră, o zi care face de fapt parte dintr-o mare schimbare favorabilă pe care ați experimentat-o ​​recent și care va continua să o faceți în viitorul apropiat. Succese și recunoașteri profesionale care sunt de fapt rezultatul marilor eforturi depuse în ultimele luni.

Rac

În unele momente te simți foarte fericit, joi vei avea unul dintre aceste momente. Simți că totul se potrivește și totul este perfect pentru viața ta, că trebuie doar să întinzi mâna pentru a realiza tot ceea ce visezi. Când simți așa, fă-ți o poză în minte și nu o lăsa să scape, poate e mai adevărat decât crezi.

Leu

Aceasta va fi o zi de bucurii neașteptate, de mari probleme sau preocupări care vor fi rezolvate brusc sau datorită unui ajutor neașteptat. Leul este un semn norocos, dar acum ești condus și de influențe astrale foarte favorabile. Deodată, nava vieții tale va naviga din nou cu viteză maximă.

Fecioară

Aceasta poate fi o zi foarte pozitivă pentru tine, dar pericolul constă în nervii tăi, nerăbdarea sau neîncrederea. Trenul vieții tale va trece din nou pe lângă tine, dar la fel cum ți s-a întâmplat și înainte, poți rămâne să faci tot felul de gânduri și să nu-l prinzi. Trebuie să ai mai multă încredere în tine, valorezi mai mult decât crezi.

Balanță

Joi este momentul dialogului și al armoniei, al mâinii întinse și al poziției care se apropie, și nimeni nu știe mai bine decât tine cum să o facă. Soluțiile vor veni la tine în acest fel.

Scorpion

Te așteaptă o surpriză foarte plăcută și va însemna mult pentru tine. Nu toate triumfurile vin ca urmare a unor lupte teribile în care totul este în joc. În unele ocazii vei primi un mare sprijin neașteptat și vor fi alții cei care te vor așeza pe tron, fără ca tu să fii nevoit să faci nimic. 

Săgetător

Nu este momentul să vă faceți griji în privința unor mici probleme neimportante. Steaua voastră norocoasă este încă acolo, nimic nu a mișcat-o. De asemenea, trebuie să vă amintiți că de multe ori nu există niciun rău care să nu vină definitiv și un aparent eșec poate ajunge să vă conducă într-o situație mult mai norocoasă.

Capricorn

Te simți abătut sau melancolic, dar de data aceasta nu din motive de muncă sau lumești, ci mai degrabă este mult mai legat de chestiuni ale inimii sau preocupări de familie. Vei reuși să-ți faci treaba bine.

Vărsător

După câteva zile cu destul de multe suișuri și coborâșuri emoționale și momente de melancolie, te regăsești din nou optimist și cu sentimentul că te-ai întors din nou pe drum. În plus, ziua va fi și plăcută pentru că vei avea vești bune sau experiențe în domeniul sentimental sau în cercul interior al celor dragi.

Pești

Joi va fi o zi grea pentru că vei fi asaltat de griji materiale și financiare, poate pentru că apare vreo cheltuială neașteptată sau pentru că niște bani pe care ai contat nu ajung sau întârzie. De fapt nu este atât de important, nu trebuie să vă faceți griji pentru că în următoarele zile veți găsi soluții.

DM

Ai o noutate?