Sursă foto: Nastya Dulhiier

Astăzi, racii vor avea un moment de fericire, iar leii vor simți un mare succes. Horoscop pentru 30 august

Horoscopul zilei de 30 august 2022. Un moment fericit și neașteptat pentru Rac. Un mare succes financiar pentru Leu. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Berbec

Marți vei da dovadă de un caracter deosebit de pasional și vehement, atât la locul de muncă, cât și în viața intimă. Îți dorești totul acum și nimic și nimeni nu îți stă în cale, dar în același timp, ai și o inimă bună și nu vrei să faci rău nimănui. Va fi o zi bună, deși oarecum tensionată sau tulbure.

Taur

Lupți pentru cei pe care îi iubești cel mai mult și dăruiești totul pentru cei care trăiesc în inima ta. Aceasta este cea mai frumoasă fațetă a Taurului, un semn cu reputația de a fi egoist și egocentric. Totuși, atunci când Taurul iubește cu adevărat, ei pot oferi totul, chiar fac sacrificii pentru persoana pe care o iubesc, indiferent dacă este partenerul sau familia, copiii sau un prieten apropiat.

Gemeni

Te afli într-un moment extrem de îndrăzneț, ideal pentru a lua decizii sau inițiative periculoase în care riști totul sau riști o schimbare radicală în viața ta. Dar norocul este cu tine și inima ta îți spune că totul va ieși bine chiar dacă alții te sfătuiesc să fii atent.

Rac

Se apropie un moment foarte fericit pentru tine, pe cât de fericit, pe atât de neașteptat, pentru că cineva se va întoarce în viața ta sau vei avea o veste bună la care nu te-ai așteptat, ori o problemă care ți-a cauzat multă povară s-a rezolvat. Ceva foarte bun se va întâmpla marți sau în aceste zile. Inima ta va începe să te avertizeze și te vei simți grozav.

Leu

Marți este o zi de satisfacții, de vise care devin realitate sau de pași mari făcuți în această direcție. Marți lucrurile merg așa cum îți place sau pur și simplu, singurul lucru care se întâmplă este că te simți mult mai bine fără să știi de ce. Succese te așteaptă în munca și finanțele tale pe termen scurt și lung, începănd de marți.

Fecioară

În spatele persoanei perfecționiste și muncitoare pe care o arăți, se află un suflet hipersensibil cu sentimente delicate. Trebuie să înveți să trăiești cu acel contrast și să arăți ce e mai bun din tine lumii exterioare pentru că așa ai câștiga mult și viața ta ar fi mult mai plăcută. Te gândești să te schimbi.

Balanță

Te așteaptă dificultăți în viața intimă sau de familie, lucru care de obicei este deosebit de dureros pentru tine, deoarece este zona în care ai cea mai mare nevoie de pace și armonie. De aceea, încearcă să fii prudent și să nu intri în neînțelegeri sau discuții, pentru că marți lucrurile s-ar putea să se termine prost.

Scorpion

Ai grijă cu colegii tăi, mai ales cu cei pe care îi consideri cei mai buni prieteni și în care ai cea mai mare încredere, pentru că există cineva care vrea să-ți joace o păcăleală, care te mângâie pe spate și râde, dar vei primi o surpriză foarte mare cu acea persoană.

Săgetător

O mare bucurie te așteaptă după ce te-ai simțit foarte rău în zilele precedente. Credeți sau nu, norocul este cu voi și marți îl veți avea mult mai clar. Soarta te va elibera de o povară grea și, de asemenea, te așteaptă o schimbare foarte favorabilă în viața ta sentimentală. Totul va începe să se îndrepte zilele acestea.

Capricorn

Nu este nimic mai fericit pentru tine decât să obții succesul în viața ta profesională, economică sau socială, pentru că știi că asta va duce la alte succese pe care le dorești profund, dar care nu mai depind de tine. De aceea marți te așteaptă o zi foarte fericită sau cu mare satisfacție, materializarea viselor tale se apropie.

Vărsător

În ciuda caracterului tău independent, simți o mare dragoste pentru familia ta și pentru cercul tău interior, dar ai noroc pentru că tocmai acolo se vor produce vești bune marți și în zilele viitoare. Problemele care te îngreunau se vor rezolva. O mare îngrijorare sau întristare te părăsește în sfârșit.

Pești

Trăiești un moment dificil din punct de vedere emoțional, un moment pe care, în multe privințe, l-ai fi putut aduce asupra ta. Adesea dai totul pentru oamenii care nu merită, dar soarta îți va face dreptate și în curând îi va îndepărta din viața ta pe cei care te iubesc doar să ia lucruri de la tine și să te folosească.

DM

Ai o noutate?