Sursă foto: Jakub Pabis

Astăzi, fecioara este în formă maximă, iar balanță își găsești dragostea. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 29 august 2022. Dacă te-ai născut astăzi: Ești o fire aventuroasă. Prietenii îți vor fi de ajutor în carieră, pe măsură ce îți stăpânești tendința de a-i domina. Aveți adesea un talent pentru cuvântul vorbit și scris. Publicitatea, predarea, scrisul, finanțele și promovarea sunt domenii în care puteți reuși în viață.

Berbec

Nu vă veți simți liber să socializați până când nu veți fi rezolvat o problemă în mod satisfăcător. Aducerea la bun sfârșit a sarcinilor de lucru vă va face să simțiți că ați făcut progrese. Aveți grijă la aspectul sănătății. 

Taur

Sarcinile la locul de muncă vor merge mai bine dacă sunt făcute dimineața. Mai târziu în cursul zilei s-ar putea să aveți parte de distrageri sau întreruperi. Spre seară, acordați o mai mare atenție în relația amoroasă, pentru că partenerul de viață este posibil să se simtă ignorat. 

Gemeni

Veți avea sentimente contradictorii în ceea ce privește ajutorarea cuiva care are probleme. Vă veți cenzura, dar veți sfârși prin a vă oferi ajutorul. În ziua de luni, 29 august, aveți grijă la cheltuieli.

Rac

O zi bună pentru călătorii și explorarea de noi orizonturi. Dar va trebui să vă achitați de obligațiile de acasă înainte de a fi liber să faceți ceea ce doriți să faceți, fie că e vorba de o ieșire cu prietenii sau o vizită surpriză.

Leu

S-ar putea ca dumneavoastră și partenerul dumneavoastră să nu fiți de acord asupra unei probleme financiare. Vă veți simți economi și nu veți fi înclinați spre extravaganță. La locul de muncă este posibil să fiți puși în fața unei dileme. 

Fecioară

Capacitatea ta de a vedea lucrurile în sensul cel mai larg va fi de mare valoare pentru în ziua de luni. Abilitățile de organizare sunt la cel mai bun nivel, iar acest lucru se va vedea.

Balanță

Dacă călătoriți, există posibilitatea de a găsi dragostea. Zi specială pentru recreere și activități cu copiii. Cuplurile se vor simți mai apropiate.

Scorpion

Divertismentul va fi cel mai bun dimineața. Bună judecată în ceea ce privește afacerile și finanțele. La locul de muncă, o serie de sarcini te-ar putea ține foarte ocupat.

Săgetător

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de locuit, ați putea găsi ceva pe placul dumneavoastră. Șansa de a profita de chilipiruri dacă mergeți la cumpărături. Acasă aveți parte de o bucurie.

Capricorn

O decizie în materie de finanțe va fi destul de dificilă, din cauza sfaturilor confuze pe care le primești. Originalitatea ta îți va aduce câștiguri la locul de muncă, însă nu veți putea încheia o înțelegere.

Vărsător

Faptul că trebuie să ai de-a face cu cineva care este prea sensibil se va dovedi dificil pentru tine dimineața. În ceea ce privește dragostea, tu și partenerul tău veți fi în armonie.

Pești

Vă va fi dificil să vă concentrați asupra rutinei. Neliniștea dumneavoastră s-ar putea dovedi a fi o problemă. Seara, comportamentul unui prieten vă va irita.

DM

Ai o noutate?