stiridiaspora.ro

Astăzi astrele prezic lucruri bune. Horoscopul zilei de joi, 29 septembrie

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. În viața Gemenilor revine succesul și norocul, iar Săgetătorii se vor simți foarte fericiți. Previziuni complete pentru toți nativii zodiacului.

Berbec

Ziua este mai satisfăcătoare pentru tine, sau cel puțin așa vei simți. În plus, alături de o dispoziție mai favorabilă în sfera muncii și socială ai și experiențe fericite. Poți avea o surpriză deosebit de plăcută și în viața intimă.

Taur

Joi te așteaptă o zi foarte norocoasă sau cel puțin vei avea posibilitatea de a o trăi ca atare de îndată ce faci ceva din partea ta. Venus, planeta conducătoare a Taurului, va fi plasată într-o poziție mult mai influentă și îți va aduce dragoste și realizarea dorințelor tale materiale și profesionale pe parcursul acestor săptămâni care urmează.

Gemeni

Norocul, succesele și realizările revin din nou în viața ta. Vei culege recolta faptelor pe care le-ai semănat în săptămânile sau lunile anterioare. Deși te înconjoară niște dușmani ascunși sau prieteni falși, până la urmă totul va ieși așa cum îți dorești.

Rac

Momentele de declin sau de slăbiciune nu vor face decât să te facă să realizezi numărul mare de prieteni și cunoștințe cărora le pasă la tine și sunt dispuși să te ajute, chiar mai mult decât ți-ai imagina. Deși uneori lumea ta interioară îți joacă feste, totuși ești mai norocos decât crezi.

Leu

Joi vei avea o zi de o anumită dispoziție proastă sau pur și simplu te vei simți foarte obosit, dar nu trebuie să-ți faci griji pentru că va fi ceva trecător, care te va afecta doar pe parcursul zilei de joi sau o parte din ea. Foarte curând îți vei recăpăta puterea și starea de spirit optimistă.

Fecioară

Aceasta poate fi o zi grozavă pentru tine, deoarece o mare bucurie va veni la tine și ceva pentru care te-ai luptat din greu va ieși aproape pe neașteptate. Întotdeauna ai senzația că totul este împotriva ta și că marile tale sacrificii trec aproape neobservate, dar acum Soarele va răsări în sfârșit pentru tine și norocul va veni la tine.

Balanță

Soarele nu este doar singura stea favorabilă care tranzitează prin Balanță și vine să-ți aducă noroc și realizări, pentru că de acum încolo va fi și Venus, conducătorul zodiei tale și te va ajuta și mai mult pentru ca să vină vremuri mai bune, mai ales în dragoste, prietenie și viața intimă în general. Momentul ideal pentru a începe noi relații.

Scorpion

Aceasta va fi pentru tine o zi de efort și luptă în problemele tale de muncă, materiale și sociale. În realitate, cel mai mare pericol va fi în caracterul tău, deoarece joi ai putea să te lași dus de partea ta cea mai impulsivă sau supărată și să-ți creezi inamici inutili.

Săgetător

Deși te simți foarte fericit, nu înceta să ai picioarele pe pământ pentru că în timp ce îți sărbătorești succesele și te gândești la lucrurile pe care urmează să le realizezi de acum înainte, totuși, alții conspiră împotriva ta la spate. Este adevărat că norocul este cu tine și dușmanii tăi sunt anulați, dar nu fi prea încrezător.

Capricorn

Joi trebuie să fii deosebit de atent cu o înșelăciune sau trădare la locul de muncă și asta ar putea veni de la o persoană destul de apropiată și în care ai încredere. Te afli într-un moment astrologic bun și chiar dacă vor încerca să-ți facă rău, vei reuși să treci peste, dar poate fi o experiență destul de dureroasă din punct de vedere emoțional.

Vărsător

În unele momente, așa cum ți se va întâmpla joi, nu poți face lucrurile așa cum îți dorești sau cum ți-ai dori cel mai mult, ci pentru că ești forțat să te supui voinței altora, deși asta nu înseamnă neapărat că este cel mai rau. Libertatea și independența sunt esențiale pentru tine, dar uneori trebuie să le sacrifici.

Pești

Trebuie să fii atent pentru că joi te vei simți deosebit de predispus să intri în tot felul de conflicte și uneori pentru chestiuni de foarte puțină importanță. De multe ori renunți la luptă și întorci celălalt obraz, dar joi ți se va întâmpla contrariul. Ar fi bine să fii atent sau poate mai târziu ai putea regreta.

DM

Ai o noutate?