ANCHETĂ! Tensiunea atinge cote maxime – Președintele CEC, Dorin Cimil, amenințat cu aplicarea forței fizice

Reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au declarat pentru ZdG că a fost inițiată o anchetă în baza plângerii depuse marți, 8 iunie, de președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, care a invocat că un coleg l-a amenințat „cu aplicarea forței fizice”, informează Ziarul de Gardă.

Potrivit sursei citate, Dorin Cimil nu a divulgat însă numele membrului CEC care l-ar fi amenințat „cu aplicarea forței fizice.

„Nu ar fi corect, deja poliția trebuie să examineze și să se expună. Nu este pentru prima dată, am mai fost și agresat verbal, tot de acest membru CEC, dar acum s-a ajuns și la amenințări ceea ce nu va fi tolerat. Se întâmplă niște lucruri ieșite din comun, regizate sau nu, dar ele se întâmplă”, menționează Dorin Cimil.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău Natalia Stati a declarat pentru Ziarul de Gardă că a fost inițiată o anchetă pe marginea acestui caz, iar polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Dosar Media

Ai o noutate?