stiridiaspora.ro

Gemenii și Săgetătorii vor avea parte de triumfuri și realizări. Horoscop – 9 septembrie 2022

Horoscopul pentru 9 septembrie 2022. Preziceri complete pentru toate zodiile. Gemenii și Săgetătorii vor avea parte de triumfuri și realizări.

Berbec

Deși te afli într-un moment excelent, conform astrelor, totuși, vineri trebuie să fii atent la inițiative nesăbuite sau prea îndrăznețe. Nu sunteți interesat să vă asumați riscuri nebunești sau inutile pentru că ar putea merge prost, iar dacă merg bine va trebui să plătiți un preț prea mare pentru asta. Mergi cu prudență.

Taur

Te așteaptă o zi foarte complicată în problemele inimii, nu doar referindu-se la iubire sau partenerul tău, ci și la relațiile cu familia sau la cele mai intime prietenii. Venus, planeta care guvernează aceste chestiuni, nu este în armonie și poate favoriza dezamăgiri. Încearcă să fii prudent.

Gemeni

Ești într-un moment bun și planetele formează configurații bune cu Gemenii, mai ales norocul va fi cu tine când vine vorba de a interacționa și de a-ți face noi prieteni sau alte tipuri de relații, indiferent dacă sunt din motive personale sau pentru a favoriza viața profesională și socială. Triumfuri și realizări.

Rac

Luna aceasta septembrie va aduce mari oportunități sau va da naștere la dorința de a lua inițiative importante, atât profesionale, cât și personale, care, încetul cu încetul, vă vor duce la o viață mult mai bună decât ați avut înainte. În multe aspecte, te vei regăsi pe tine și pe cel mai bun din tine.

Leu

Vineri vei fi foarte inspirat și norocos în ceea ce privește afacerile, chestiunile materiale și tot ce ține de bani. De asemenea, nu trebuie să uitați că în acest moment primiți ajutor important de la cele mai bune planete. Lucrurile vor deveni așa cum îți dorești sau te vor conduce la asta.

Fecioară

Muncă care dă roade, efort care își aduce răsplata, acesta ar fi motto-ul care poate defini ziua de vineri pentru că vei vedea clar cum eforturile și sacrificiile tale își vor avea compensația foarte curând sau chiar acum. Soarele și Venus sunt în Fecioară deschizându-ți căile și promovând colecția de succese.

Balanță

Victorie asupra oamenilor care sunt împotriva ta. Succesul obținut datorită inteligenței. Oamenii care sunt contra ta își vor întoarce manevrele împotriva lor sau punându-se unul împotriva celuilalt. Nimic și nimeni nu poate face nimic împotriva ta când ești inspirat și nu te lăsa purtat de melancolie.

Scorpion

Te afli într-un moment grozav, deși unii încearcă să te anuleze sau să te doboare, dar fără niciun succes. Foarte curând vei obține un mare succes în muncă, în afaceri sau în viața socială, ceva cu care te lupți de mult timp. Acum norocul va fi cu tine și îți vei putea atinge obiectivele fără ca nimeni să te poată opri.

Săgetător

Vineri este o zi de triumf în muncă sau în mediul social. Triumfează-ți temerile sau posibilitatea de a realiza ceva care a fost foarte important pentru tine și l-ai urmărit de mult timp. Ești într-un moment grozav.

Capricorn

Începi acest nou curs destul de puternic, dar nu numai pentru că energiile tale s-au reînnoit, ci și pentru că acum îți vezi ambițiile mai aproape de a fi împlinite. Căile care erau închise înainte se deschid acum și obiective care păreau imposibile până acum vezi calea de a le ajunge foarte curând.

Vârsător

Situații care sunt deblocate, atât la locul de muncă, cât și la nivel personal. Încetul cu încetul, se deschid vremuri mult mai bune pentru tine și va continua așa pe măsură ce toamna avansează și în iarna care vine. Veți simți că în sfârșit ați ieșit dintr-o mlaștină cu nisipuri mișcătoare. Supărări și dificultăți care se îndepărtează.

Pești

Când te simți bine și te invadează sentimentele de optimism, așa cum ți se va întâmpla vineri, atunci acel cavaler rătăcit care trăiește în tine se trezește și simți o mare dorință de a lupta pentru o cauză sau în favoarea altor persoane. Oameni ca tine fac un serviciu grozav lumii.

DM

Ai o noutate?